[]

Mustafa Muhammed dün nasıl oynadı?

İkinci yarıyı izleyemedim. Yeni transfer mustafa muhammed nasıldı.tam santrafor mu oynadı yoksa biraz daha kanatta mı oynadı.Işık var mı herifte izleyenler yorumlayabilir mi




 
herhangi bir yorum yapılacak bir top oynamadı. iyi ya da kötü denemez. sosyal medya veya sözlüğe bakıp aldanma.


  • teritori  (03.02.21 12:11:06) 
Tam santrafor oynadı. Dün dikkat çeken tek özelliği kafa toplarına hakim olmasıydı. Muslera 3-4 top attı ona doğru kale vuruşlarında. Birinde güzel indirdi ve bizim genç Dervişoğlu kaleciyle karşı karşıya kaldı ama atamadı.

Genek performansı vasattı. Yani yeni geldiği çok belli oldu. Pas hatası gibi şeyler işte.
  • himmet dayi  (03.02.21 12:49:37) 
fiziği iyi. oyun zekası üst düzey değil ancak öğrenmeye ve gelişime açık duruyor. kafa vuruşları bu lig için iyi seviyede, dün de birkaç pozisyonda bunu gösterdi çok iyi zıplıyor. şut kalitesi iyi.

genel olarak potansiyelli bir oyuncu ancak takım oyununa katılabilecek, al-ver yapabilecek, ara pas, duvar pası, çalım vs öyle bir oyuncu değil. daha çok ingilizlerin striker diye tabir ettiği oyunculardan. buna servis yap çaksın doksana gibisinden bir oyuncu işte.
  • makarnavodka  (03.02.21 13:24:20) 
benim gözüme çarpan en büyük olayı;

1) kafa toplarında çok etkili
2) kenardan aldığı direktifleri çok iyi anlayıp uyguluyor. birçok uzun topu kontrol eder etmez hemen onyekuru'ya uzun top gönderdi. birkaçında da başarılı oldu. muhtemelen uzun topu indir ve onyekuru'yu gör şeklinde bir talimat geldi.

bunun dışında çok düzgün kafa şutları var. hızı ve enerjisi de iyi. ilk maç olduğu için acemiliği her halinden belliydi ama ben kendisinde potansiyel gördüm.
  • reanarchy  (03.02.21 13:27:13) 
Herkese teşekkürler umutlandık bakalım inşAllah yeni Diagne vakıası olmasın


  • ayağiniza gelen overlokçu  (03.02.21 13:33:07) 
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (03.02.21 14:10:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.