[]

Mazda 3 yeni kasanın ülkemizdeki akibeti..

Merhabalar,

Mazda 3'ün güzeller güzeli yeni kasası bizim ülkeye gelebilecek mi sizce arkadaşlar? Var mı fikriniz veya kaynağından duyumlarınız?


 
mazda ford destekli bir firma. ford satışlarını tehdi etmez, ancak ülkemizde çok alıcısı olmadığı için koç grubuna kalmış bir durum.


  • mikahakkinen  (02.02.21 16:46:17) 
Mazda’yla Ford ne alaka onu anlamadım?
Soruya gelecek olursak bence 2022’de gelecek..

  • otopsicocugu  (02.02.21 17:06:11) 
mazda'nın ford ile partnerliği 2015'te sona erdi, ki o zaman da ford türkiye çatısı altında satıldığını sanmıyorum.
mazda'nın araçlarında mevcut olan yeni bir sisteme göre bir sim kart falan bir şey mi varmış, diğer markalar bu sorunu çözmüş ama mazda henüz çözememiş gibi bir durum vardı.

twitter'dan halit bolkan veya emre özpeynirci gibi kişilere mention atarsanız veya onların twitter/instagram gönderilerine bakarsanız belki bilgi alabilirsiniz.
  • gkhncnzdgn  (02.02.21 17:14:49) 
@otopsicocugu ortaktı onlar bir ara. alakası o. 2si de ilgimi çeken marka olmadığı için alakasını bilmem.


  • mikahakkinen  (02.02.21 17:18:08) 
20211 mart gibi demişti bayi, o da belki.


  • neymis  (02.02.21 18:11:15) 
mazda 3lerin turkiye'de tutmamasi enteresan, kuzey amerika'da iyi satiyor.
2004 vardi bende 2. el almistim, 3-4 sene bindim zamanin otesinde aracti.
2013'de cikan kasanin lansmanina katildim, cok iyiydi. Adamlar BMW'yi rakip olarak gorduklerini soyluyorlardi. Araclarin ic/dis tasarimlari oldukca iyidir.
2015'de arkadasa sifir aldik 6 senedir sorusuz biniyor.

Mazdalarin tek sikintisi pas, onu da hallettik diyorlar ama emin degilim..
  • cooperr  (02.02.21 21:37:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.