[]

Taksici ayagimi ezdi

Taksici, kapi acik bir sekilde arka koltuktan esyalarimi toplarken, arkadan arac geliyor diye hareket etti. Arka teker sag ayak parmaklarimin uzerinden gecti. Adam ozur diledi, yasliydi, sikayet etmek de istemiyorum ama sinirim de bozuldu. Ayagimda hafif bir zonklama harici bir sey yok. Pandemiden oturu hastahaneye gitmekten odum kopuyor. Buz tuttum falan simdilik iyi gibi, hafif bir his var basparmagimda sadece. Agrimiyorsa da kirik cikik olabilir mi? Adami bitaksiye sikayet edeyim mi? Isinden gucunden etmek istemem de biraz dikkatli olmasi gerekirdi ya kirilsaydi




 
geçmiş olsun. şikayet etmek istememişsiniz, o konu orada kapandı. burada şimdi sizi gaza getirip şikayet ettirirler, vicdanen rahatsız olursunuz tekrar.

hareket ettirmeye çalışın, ağrı sızı artmıyorsa problem yoktur. soğuk komprese biraz daha devam.
  • uuth  (02.02.21 12:22:26 ~ 12:23:38) 
mutlaka doktora gidin, şikayet çözüm değil de sonuçta kırık, ezilme her şey olabilir. hiç olmadı baktırın.
bitaksi ile görüşün belki sigorta kapsamında giderlerinizi karşılarlar.

  • nzessia  (02.02.21 12:42:58) 
bence dr gidin bir seyiniz yok ise de sikayet fln etmeyin. adam yasli diyorsunuz belki pandemi yuzunden issiz kalmistir emekli maasi yetmiyor bu isi zor bulmustur, isindne olmasin.


  • oscar  (02.02.21 12:52:48) 
geçmiş olsun.
benim aylar önce kırılmış evde çarparak parmağım. farketmemiştim. 3-4 gün sonra gittim film çektirerek anlaşıldı.

ağrı sızı vardı ve bükememe baş parmağımı ve şişme.bu sitede başkaları daha vardı duyuru açtığımda baş parmağı yaralanan. kimi doktora gitmiş kimi gitmeden iyileşmiş.
her 2 durumda da sabit tutmak ve ilk 48 saat soğuk uygulamak iyi olabilir.

ben doktora gittikten sonra ve kırık olduğunu anladıktan sonra baş parmak ve işaret parmağı birbirine sargıyla bağlayıp öyle sabitlediler. alçı yapılmıyormuş. öyle bir şey de yapabilirsiniz
  • ShadowOfMoon  (02.02.21 13:54:17) 
çatlak vs varsa sıcağı sıcağına belli olmaz bu arada, her ihtimale karşı doktora gidilebilir. şikayet konusu sana kalmış ben olsam şikayet ederdim ki dikkat etsin başkasına daha büyük zarar vermesin.


  • reanarchy  (02.02.21 14:02:23) 
dedigim gibi pandemiden dolayi biraz fazla evhamli durumdayim, acil bir duruma donmedikce gitmem gibi doktora :/ gozlemleyecegim. hafif bir his var basparmagimda sadece o kadar. cok tesekkurler.


  • pardonazbirbaksanız  (02.02.21 14:05:38) 
@kiyiya vuran dildolar +1 (nik komik oldugundan yazmakta tereddut ettim bi an :)) )
sikayet edin. daha kotu sonuc dogurabilirdi. yasliymis bilmemneymis sizi ilgilendirmez , memlekette bir suru issiz genc/yasli var ve hicbir sey insan canindan daha kiymetli degil. dikkat etseydi okuz.isini duzgun yapsin.baskasinin canina mal olabilir ilerde sikayet etmezseniz.

ve doktora gidin mutlaka. rontgen cektirin. kedimin ayagi topalliyordu kirik yok gibi duruyordu, etrafimdaki cahil surusu bisey olmaz gecer bilmemne dedi 5 gunde gecmedi. bir rontgen cektirdik ki kirik cikti ameliyat olacak bugun yani, insanda olmaz diye bisey yok. riske atmayin. ama pandemi endisesinden dolayi bekleyebilirsiniz bir iki gun elbette takdir sizin. gecmis olsun.
  • camene87  (02.02.21 14:08:19 ~ 14:11:14) 
benim de ayağımın üstünden doblo tarzı bir araç geçmişti hiçbir şey olmadı yürümeye devam ettim. siz yine re her ihtimale karşı doktora görünebilirsiniz.


  • candide  (02.02.21 14:20:57) 
@camene87 cok gecmis olsun


  • pardonazbirbaksanız  (02.02.21 14:23:17) 
Benim ayağımı 5-6 kez ezmistir.(özellikle karşıdan karşıya geçerken) Yani tam ayağımı değil de başparmağımı ve diğer parmaklarımı daha çok ama ezip geçiyorlardi. Hiç bir şey olmadı şu ana dek.


  • westblack  (02.02.21 14:25:52) 
salla


  • jamswety  (02.02.21 18:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.