[]

enpara.com iyi ki bizimlesin (değilsin?)

www.qnbfinansbank.enpara.com

enpara kullanıp bu kampanyayı ilk seneden sonra kullanabilen oldu mu?

ikinci senem şu an ve şubat ayında müşteri olmuştum. yani kampanya koşullarına göre 1 şubat'ta başlayıp şubat ve mart ayı içinde açtığım ya da bu süre içinde vadesi yenilenen mevduat hesaplarına ekstra uygulaması gereken bir faiz var. ama uygulanmıyor. bir şeyi yanlış mı yorumluyorum diye kampanya koşullarını tekrar okudum, ama yok gayet açık. çözüm merkezi ile yazışmalar bir işe yaramadı. konuya çok hakim değil gibiler.

 
7 yıl 1 aylık müşteriyim. birikim hesabıma uygulanan faiz %14 ama ayın enparalısıyım diyeymiş. ayın enparalısı olmadım ama henüz. aklımda deli sorular...

eskiden böyle üç beş kuruş değil de, yediğin yemeğin yarısı bizden kampanyaları vardı, 300'e 150 falan ödetmiştim (miktarı salladım).
  • allineed  (02.02.21 11:32:03) 
Bende de durum aynı. Allineed’in söylediği gibi ayın Enparalısı olsam da olmasam da faiz oranı aynı ayrıca.


  • auroraaurora  (02.02.21 12:16:36) 
Kesinlikle katıldığım durum


  • esinikaybetmiscorap.  (02.02.21 13:07:40) 
Evet bana her sene yıldönümümüzde bahsettiğiniz şekilde ekstra faiz uyguluyorlar. 6 yıllık müşteriyim sanırım. Acaba günle ilgili olabilir mi? Mesela 23 Şubat’ta sisteme girdiyseniz onu mu bekliyorlardır? Bilemedim. Ama ilk yıldan sonra da o faizi almaya devam ettim.


  • pandispanya  (02.02.21 13:15:34) 
@pandispanya, evet ben de öyle mi diye düşündüm ama şu 2 cümle çok net:

Örneğin; 15 Ekim 2013 tarihinde Enpara.com müşterisi olduğunuzu varsayalım, kampanya sizin için her yıl Ekim ve Kasım ayları boyunca geçerli olur. Yani her yıl 1 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında...

kayıt açtılar bakalım ne şekilde dönecekler.
  • gman  (02.02.21 13:44:23) 
www.qnbfinansbank.enpara.com

bu oranlar + 0.50 görmüyor musunuz yani son durumda? fırsatlarım'daki kampanyada müşteri olma tarihiniz de var. hepsi tutuyorsa ve hala verilmediyse, garip.
  • piremses  (02.02.21 14:25:41) 
@piremses aynen öyle.


  • gman  (02.02.21 14:33:21) 
copy paste yapıyorum hesabımdan

bendeki durum
Mevcut vade 34 gün
Brüt faiz oranı %17,70
  • jamswety  (02.02.21 18:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.