[]

küçük bir salonu olduğundan büyük göstermek için

yuvarlak desenler mi yoksa kare/dikdörtgen desenler mi tercih edilmeli?

(salonla mutfağı ayıracak ahşap bir paravan alacağım da motiflerine karar veremedim, yuvarlak motifler mi yoksa dörtgen motifler mi olmalı diye)


 
Bana dörtgen motifler gibi geliyor.


  • pandispanya  (01.02.21 23:57:17) 
İlk aklıma gelen açık renkler ve az eşya, paravan yerine ayna gibi bişi de tercih edebilirsiniz paravan daha da boğabilir, ben bu gibi durumlarda instagramdan iç mimarlara danışıyorum :)


  • esinikaybetmiscorap.  (02.02.21 00:02:54) 
mekan dikdortgen ise kisa duvarlardan birini koyu renge digerlerini kontrast olusturacak acik bir renge boyayarak mekani oldugundan daha genis ya da uzun gosterebilirsiniz, bu noktada paravan da cok daraltan bir unsur olmaktan cikacaktir.. ama isin astari yuzunden pahaliya da gelebilir bu boya isi ile.. ic mimar degilim, sadece bu konuya ozel bir ilgim var ve cok fazla kaynak okudum, oradan aklima gelen kucuk mekanlari buyuk gosterme tuyolari tarzi bir seydi bu da.. profesyonel tavsiye degil..


  • mecik balit  (02.02.21 00:29:13) 
Ayna salonunuzu düğün salonuna çevirebilir. Ben olsaydım düz ahşap parmaklık gibi olan paravanlardan kullanırdım.


  • ruhen hastayim ben  (02.02.21 01:27:49) 
paracani kullandiginiz yerle ayni renkte olmasi gerekir bence. duvar renklerinde boyasaniz ekstra bir esya gibi degil de bir gećis oldugunu hissettirin


  • ala09  (02.02.21 10:32:40) 
paravan koyu renkli değil de açık renk olur ise daha iyi olur, bence desenden daha önemli.


  • sadegazoz  (02.02.21 15:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.