[]

Ofis Sandalyesi

Merhabalar, evden çalışmak için eskiyen ofis sandalyemi değiştirmek istiyorum. Günde yaklaşık 10 saati masada bilgisayar başında geçiriyorum. Sizce boyun desteği olması önemli mi sandalyenin? Boyum 1.84, belki ürün seçerken etkisi oluyordur. Kullandığınız, memnun kaldığınız bir sandalye var mı tercihen 500 tl'yi geçmeyecek şekilde.




 
Pandemi başladığından beri çalışma sandalyesi bakıyorum, ikeadan aldım iade ettim, sonra Bürositten aldım bir tane. Çok memnun değilim ama iade almıyorlar mecbur kullanıyorum.

Model tavsiyesi vermeyeceğim ama şunu söyleyebilirim 500 TL bütçe çok az. Bende ilk etapta o düşünceyle yola çıkmıştım en son 1500 e kadar çıktım, ki şu an aynı sandalye 2700 falan oldu. 500 civarı sandalyeler gerçekten çok dandik her an kırılacakmış hissi veriyor. Mecbur alıcam 500 ü geçemem dersen tavsiyem kesinlikle internetten alma dükkanda dene içine sinsin o şekilde al. Bilindik markalardan alamazsın orası kesin, çünkü düzgün bel desteği olan en bilinmedik markalar bile 800-900 civarından başlıyor.

Herkesin banko tavsiyesi ikea markus olacaktır, ona bir bak ama tabi fiyatı yüksek, alternatif olarak tekzen de bazen kampanyalar oluyor belki orda işine yarayan bir şey çıkar.
  • zikardo  (02.02.21 00:52:06) 
abi 5 tekerli, sırtı file ve sırtı yatan sandalyelerin markasızları aylar önce 500'den başlıyorken boyun desteği istemiş ve 500 limiti koymuşsun, olmamış


  • esref  (02.02.21 01:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.