[]

Telefon değiştirdşm; fotoğraf ve rehberi aktarmak için en prayik yol nedir?

Öneriniz nedir gurular? İphonedan android e geçtim.
Sadece fotoğraf ve rehberi alıcam



 
Kanka benim telefonda hiçbir bilgim yok. Fotoğraflar Microsoft ta. Kişi listesi de hatta. Ama önceden onu da Google da saklıyordum. Sizin için de benim bildiğim en kolayı bulut sistemi. Apple bilgisayara bağlayınca ne oluyor bilmiyorum. Hala kopyala yapıştır yok mu? İki telefonu da bilgisayara bağlayıp medyayı kopyala yapıştır yapabilirsiniz.


  • allah yazdiysa bozsun  (01.02.21 19:39:12) 
samsung switch aplikasyonu var, iosdan aktarmada yapıyor


  • fezagezgini_4  (01.02.21 19:47:10) 
apps.apple.com

iphone'a bu uygulamayı kur. indirme sayfasında tariflemiş zaten. yedeği alıp Android'de standart mail uygulamasına kurduğun adresine gönder yedeği. Android'de maili aç. Mail ekine tıkla. Rehberi açacak. Oradan kaydedebilirsin.
  • himmet dayi  (01.02.21 20:32:54) 
Kişiler için bilgisayar üzerinden icloud.com’a girip kişileri vcf uzantılı dosya olarak alıp android telefonda kullanacağınız emaile gönderebilirsiniz. support.apple.com
Bu dediğim kişileriniz iCloud’a senkronizeyse yapılabilir tabi. Değilse ayarlar>icloud>kişiler açık yapıp kişileri buluta almalısınız önce.

Fotoğraf işinde olaylar karışık... Şu an fotoların nerede kayıtlı olduğuyla ilgili durum değişir. Fotolar sadece telefondaysa iphoneu bilgisayara takıp almak bir seçenek. Ya da yandesk.disk gibi bir app ile appa fotolar alınabilir ve androidde tekrar kurulabilir. Fotolar iCloud kütüphanesindeyse ise kişiler gibi icloud.com üzerinden pc’ye indirilebilir. Pc windows ise icloud for windows kullanmak daha iyi bir alternatif aslında. Hiç bilgisayar karışmasın işe derseniz yandex en mantıklısı gibi duruyor.
  • sevenay  (01.02.21 21:58:42 ~ 21:59:43) 
Aynı geçişi geçen sene yaptım. Samsung'a özel mi bilmiyorum ama şöyle oldu.

Iphone kablosuyla iki telefonu birbirine bağladım. Samsung'a bağlamak için bir adaptör içinde çıktı telefonun.
Samsung, sanki bilgisayarmış gibi oluyor, Iphone da itunes'a bağlanmış gibi yedekleniyor. Yedekler gibi yapınca da fotoğraf, isimler, mesajlar, dosyalar vs. ne varsa yeni telefona geçiyor.
  • burfak  (02.02.21 19:04:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.