[]

Monitörüm Adabtörü Kayboldu / Çalındı Ne yapabilirim.

Asus Pg279q Monitörüm var. Bazı şeylerle beraber adaptörüde gitti. Sağlık olsun. Şimdi garantisi devam ediyor. Şimdi monitöre nasıl bişey almalıyım bilmiyorum. Arkasında şöyle diyor: 19V 4.74A .

Asus servisi aradığımda amperi yüksek olan ama alçak olmayan bişey bul ucuda deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin dedi. Genel merkezi aradım. Sıfırını bilemiyoruz dediler size dönüş yapacaz diye eklediler.

Sonuç: Sanırım asus beni düdükleyecek. Beni bunlara yem etmeden, Kaliteli müdavimini bana link olarak atabilirmisiniz. Neye dikkat etmeliyim. Ne yapmalıyım?

prnt.sc

 
19 volt olmak şartıyla amper ortalaması 5 ve daha yüksek bir adaptör olabilir, bakalım laptop adaptörleri oluyor mu?

urun.n11.com

urun.n11.com

urun.n11.com

Bu veya bunlar gibi adaptörlere bakılabilir, voltaj ve amper uyuyor, yeter ki ucu uysun.
  • John Bloor  (01.02.21 17:32:27 ~ 17:35:58) 
@john hocam bu ucun bi standartı yok mu bunu deneme yanılma ile mi öğreneceğim, ayrıca çok teşekkür ederim emek verip yazdığın için


  • myopati multi minicore  (01.02.21 17:55:04) 
Standart yok maalesef, yani var da bir kaç çeşit.

Monitör elektrik girişinin bir fotosunu ekle buraya, ona da bakalım beraber.
  • John Bloor  (01.02.21 17:59:56) 
Özellikle sizin modelle uyumlu olduğu belirtilmediyse volt ve amper'den ziyade polarite ve soket tipi de önemli. Hadi soket tipi mahalle arasındaki elektrikçi de değiştirir ama polarite dikkat etmeden takarsanız en iyi ihtimali sigortası gider. Aklınızda bulunsun.


urun.n11.com

şöyle uyumlu olduğunu iddia eden şeyler var.
  • hedep  (01.02.21 18:24:13 ~ 18:25:18) 
@john ve @hedep resmi ekledim. bir düz çizgi altına 3 kısa çizgi var polarite ve soket anlamımı taşıyor acaba.


  • myopati multi minicore  (01.02.21 19:38:43) 
resmin linki prnt.sc


  • myopati multi minicore  (01.02.21 20:35:39) 
Müdür, fotoğraf hesap makinesiyle çekilmiş maalesef, giriş görünmüyor :)

Ayrıca @hedep nokta atışı link vermiş. demek ki o cihaz o modele uyumlu, yoksa yazmazlar.

Hani ona buna şuna herşeye uyumlu yazsa şüpheleniriz de, direkt senin modeli yazınca doğrudur.
  • John Bloor  (02.02.21 11:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.