[]

Duyurunun anneleri,babaları ve ilgili teyzeleri,halaları..

Kızım 25 şubatta tam 2,5 yaşında olacak. Ben hala emziriyorum.. 2 ay içinde memeyi bıraktırma niyetindeyiz. Sizler nasıl başardınız?




 
meme ucuna sirke sürme, bant takma gibi şeyler duydum çevremde.


  • reanarchy  (01.02.21 13:31:24) 
biz 1.5 yaşındayken süt bitti dedik. ikna oldu hemen.
daha da istemedi. pat diye kesildi.

  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (01.02.21 13:34:25) 
22 aylıkken tamamen kestim, 30 ekim depremi sonrası. Ama karar verdikten sonra yavaş yavaş, her gün sen artık sütü bardaktan da içebiliyorsun, memedeki süt daha küçük bebekler için, bak bitiyor, az kaldı dedim. O istemeden vermedim, istediğinde de yok demedim, ama dakikalarca da emzirmedim, bakayım bitmiş mi falan diye oyaladım.

3 ay oldu keseli, hala özlüyor, arada memeden süt içmek istiyorum diyor, ben de abartılı bir şekilde gülüyorum, ahahaha yok artık diye, o da gülüyor. Oyuna çevirdi bunu. Kulağıma yaklaşıp arada sessizce "meme" diyor ve gülüyor sahte sahte :)

Kolay gelsin, umarım keyifli bir şekilde bırakırsınız :)
  • Kıllanıcı adı:  (01.02.21 13:54:25) 
@kıllanıcı adı :’) gözlerim doldu..


  • chatrefhill  (01.02.21 14:10:08) 
baya büyümüş, bence çocuk doktorundan tavsiye alın ama bir yerde bırakıyor çocuklar.


  • nuisance  (01.02.21 14:35:16) 
@revolution :’)


  • chatrefhill  (01.02.21 20:50:40) 
@starlightz ben de kıyamıyorum. Hala çok seviyor ve olağanüstü bir durum yoksa günde 3-4 defa emiyor. Ayrıca ben de nasıl kopacağım konusunda endişeliyim. Emzirmeyi ve o anlardaki paylaşımlarımızı çok seviyorum. Benim için de zor olacak :( umarım birazcık o da kendiliğinden soğur falan, bilemiyorum :)


  • chatrefhill  (02.02.21 13:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.