[]

Üniversiteler açılabilir mi?

pandemiden dolayı birçok aile ekonomik olarak çökmüş durumda. okulların açılması halinde birçok öğrenci yurt ücreti ödemeye ve bu dar boğazda ailesinden uzakta karnını da doyurmaya çalışacak. hal böyleyken nerden tutsan elinde kalır bir durum var.




 
uzaktan başlar, sonra düşük ihtimal açılabilir dönem ortası falan.


  • passion rules the game  (31.01.21 14:57:24) 
bence de artık bir dönem açılmasının manası yok. önümüzdeki sene beklenir. aşılamalar alan da bitmeye yaklaşır.


  • papuayenigine02561  (31.01.21 15:30:57) 
bazı üniversiteler açılmayacağını ilan etti bile, zaten mantıklı olan da bu. Bir çok öğrencim evini kapattı, yurt sözleşmesini bitirdi vs. Düşünsenize bu sene mezun olacak öğrenci 4-5 ay için gelse ne yapacak ? Ev tutsan tutulmaz, yurt desen hangi biri hangi yurtta kalacak bu şartlarda. Tıp, veteriner vb. gibi fakültelerin son sınıfları, intörnler vs. gelirler en fazla, kalanı uzaktan eğitime devam gibi geliyor.


  • tss  (31.01.21 15:40:34) 
açılmaz.. belki küçük bir ihtimal final sınavı için çağırabilirler. ancak önümüzdeki dönem ne olursa olsun açılacağını düşünüyorum. 1,5 dönem yüz yüze eğitim almamış olmak büyük kayıp. özellikle bazı bölümlerde.


  • jepa  (31.01.21 15:57:01) 
Bu dönem asla ve asla, hani böyle kıyamet kopacak olsa ve kopmaması için tek çarenin üniversitelerin açılması olsa bile açılmayacak. 2021-2022 sezonu ise 2021 yazındaki durumlara göre değerlendirilecek.


  • infernalcadre  (31.01.21 15:59:41) 
özellikle sağlık alanında uygulaması olan dersler için kısmı bir açma planı var. burada asıl kararın aşının 2. dozundan sonra çıkması bekleniyor. aşının 2. dozu şubat ortası gibi uygulanmaya başlanacak. genel olarak hibrit bir model düşünülüyor.


  • helenart  (31.01.21 16:25:30) 
bu dönem mümkün değil o kadar insanı toplayamazlar. ancak kısmi olarak olabilir, sağlık bölümleri gibi bölümler vs. bazı üniler de bana ne lan gelin diyebiliyor ancak bunların yamuğunu şaşırtıcı şekilde yök düzeltiyor yani yök olmasa bu dönem boğaziçinde bile yüzyüze sınavlar yapılacaktı.
özet: çok yüzyüze bir bölümün yoksa açılmaz.

  • ckisc  (31.01.21 19:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.