[]

Pandemi sürecinde uçak yolculukları ne kadar güvenli?

Bu aralar uzun mesafeli yolculukları pandemiden ötürü otomobille yapıyoruz ancak uçakların korkulacak kadar tehlikeli olmadığına dair yorumlar okuyorum ara ara. Yakın zamanda uçakla seyahat edenlerin yorumlarını alabilir miyim bu konuda?




 
bence dandik bir havayoluyla ucmuyorsaniz. otobus, metro, tramwaylardan falan cok daha guvenlidir. uymalari gereken bir suru standart var.


  • dokunmakalbime  (31.01.21 10:40:43) 
Pandemi surecinde bi kere uctum is maksatli. Cidden guvenlik falan yok, koltuklar dip dibe hic mesafe yok, onde oturan afgan maskeyi ceneye kadar indirmis iki kere uyardim duzeltti sonra tekrar indi. Hostesler goruyor ama belli ki yildiklari icin uyarmiyor vb.

İcerideki hava filtrelenip tekrar veriliyormus bilmem ne derece etkili.

Bu konularda cok evhamli biri degilim ama ben pek guvenli bulmadim.
  • msb  (31.01.21 11:41:03) 
Hiç güvenli değil. Havaalanında yan yana oturmuyorsun insanlarla mesafeni koruyorsun. Uçağa bindikten sonra bitiyor dip dibe oturuyorsun. Öksürenler falan.


  • turkce konusan uzayli  (31.01.21 12:23:10) 
2020 yılında 28 defa uçağa binmişim. şükürler olsun hiçbirşey olmadı. temizlik, maske, mesafeye dikkat ettikten sonra birşey olmaz.


  • paudi  (31.01.21 12:40:09) 
uçağa binmek uçak içinde dipdibe oturmak elbette hastalık kapma durumunda riskli. tamamen yanındaki, uçaktaki bireylerle bilinçleri ile alakalı.


  • basond  (31.01.21 13:05:59) 
Herkes dip dibe, üste para verseler binmem şu anda uçağa. Zaten pandeminin en büyük yayılımını havayolu yolcuları sağladı.


  • roket adam  (31.01.21 14:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.