[]

peugeot 2008 vs Skoda Kamiq

Sizce hangisi?
Kullananlar var mı bu araçlardan bazı sorularım olabilir.



 
Gecen sene 2008 almaktan son anda donen biri olarak aracin cok dar ve basik oldugunu soyleyebilirim. Gt-line alacaksaniz far ve aksesuarlarin etkisiyle arac cok şık ama diger paketlerde tasarim iyice siradanlasiyor. Yani pence far olmayinca araba %50 dusuyor sanki.

Haliyle arac b sinifi bi platformun yukseltilmesinden ibaret. o darlik, A sutununun resmen surucunun gorus alanina girmesi vb hep bu yuzden. Onun haricinde guncel pejolarda moto/sanziman ikilisi epey ovgu aliyor.

Kamiq hakkinda yorum yok.
  • msb  (30.01.21 18:11:04) 
"bence" 2008in karşılığı kamiq değil karoq.
kamiq'i yerinde gittim gördüm ve hoşuma gitmedi. kamiq ve karoq arasında kalsam karoq seçerdim. içiyle dışıyla suv'a daha yakın geliyor bana.

  • sutlu nescafe  (30.01.21 18:19:59) 
pejo dizaynı güzel ancak ikisi de donanım olarak bence yetersiz araçlar. ancak görüntü olarak kamiq daha güzel. bu araçlar b suv ona göre değerlendirmek lazım.


  • mikahakkinen  (30.01.21 18:44:25) 
tabiki kamiq Fransız araba piyasası biteli yıllar oldu. Önce dökülmeyen araba yapsın fransızlar.


  • jamswety  (30.01.21 19:58:16) 
Ben de bu arabaları kim alıyor diyordum.
Alınmayacak 2 araba söyle deseler belki de ilk söyleyeceğim 2 araba

  • otopsicocugu  (30.01.21 22:06:23) 
Yazılanların çoğu ilginç. 2008 bayağı csuvlara yakın genişlikte. Satışlarda iyi bir ivmesi var peugeot'un. Şanzımanı Aisin'in dsgyi sorunsuzlukta tokatlar. Motorları da gayet iyidir. 2008 rağbet görüyor ve tasarim olarak cok daha dikkat çekici. Ikinci eli de saha başarılı.


  • karacigerim vur kadehlere  (30.01.21 22:21:31) 
Sağolun güzel görüşleriniz için. Bu araçlar b suç olarak geçtikleri için bakınıyorum. Yani bütçem bunlara yetiyor. 300 350k bandına çıkabilse bütçem ben de farklı arayışlara geçerim mesela c sedan ya da suv lara.
Daha önce Fransız araba kulanmistim evet elektronikler de sıkıntı yaşamıştım ama yeni araçlar da sorun duymadım henüz.
@otopsicocugu siz ne tavsiye edersiniz 250k bandında?
  • spacevan  (30.01.21 23:57:10) 
Bu arada pejoyu opsiyonladım pazartesiye kadar


  • spacevan  (31.01.21 00:00:34) 
2008 aralikta test ettim;
-otomatik vites oldukça iyi.
-arabanin ici ve disi baya güzel.
-arka cam biraz dar geldi sportif görüntü sebebiyle, bilemiyorum.
-klimanin ekrandan kullanilmasi negatif benim icin
-biraz fazla piano black var, parmak izi cok olur.

Bu arada araba dayanir mi sikinti cikarir mi gibi seyler icin basit x'ten araba alir mi gibi şeyleri kafaya takmak yerine reliability İndexlere falan bakabilirsiniz. Diğer türlü üstün alman teknolojisini dsg 'den ağlayan insan dolu ortalik.
  • logisticsmanager  (31.01.21 03:21:25) 
Arac bakarken ikisini de inceleyip elemistik ama 2008 gt line alamadigimiz icin elemistik. En ust veya bir altı donanim alabiliyorsaniz kesinlikle 2008. Kamiq bana cok bos geldi. Scala yi daha çok beğendim.

Bu arada opel grandland x de Peugeot ile ayni motor ve şanzımanı kullaniyor diye biliyorum. Hem daha büyük ve kullanisli geldi. Tek eksigi on konsol cok eski duruyor. Yine de kaliteli. Koltuklari cok rahat. Ici ferah. C sinifi

Biz sahsen Opel GL X ve Suzuki Vitara arasinda kaldık. Vitara da sirf aynı fiyata deli gibi donanim veriyor diye ama ici tirt.
  • ananiyimioguz  (31.01.21 05:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.