[]

Emek Verdiğim Power Point Sunumumu Koruma

Evet bana hazırlatılan bir sunuma ismimi gizlemek istiyorum. Birileri üst tarafa sanki kendi emeğiymiş gibi sunsun istemiyorum. Hazırladığım dosya elden ele gezicek. Öyle bişey yapıyımki adımı silemesinler. Tabi her yere eklemekde olmaz. Sağ alt köşeye mi gömsem. Ne yapsam. Not: Görevim sunum hazırlamak olmadığı halde yaptığım bi iş.




 
İş yerinde böyle şeylere kafayı takarsanız kanser olursunuz. Adınızın üst yönetimden kimsenin ilgisini çekeceğini zannetmiyorum. O sunumda yazan rakamlara bakarlar, sunum için teşekkür edip geçerler.

Yöneticinizden ya da işinizden memnun değilseniz o başka bir tartışma konusu.
  • archmage mahmut  (30.01.21 17:40:05) 
ilk yöneticiniz biliyorsa yeter. bilmiyorsa laf arasında belirt. böyle yazma işlerine girme üniversitede ders notu paylaşır gibi hemen anlaşılır ters teper.


  • kelepir  (30.01.21 17:55:00) 
sag alt koseye gom, pdf yap yahut. bir de dosya da author olarak kendini yaz. (right click)

sunum ile ilgili contact olarak kendini belirt ilk ya da son slide`ta
  • camussar  (30.01.21 18:00:55) 
Bence sunum hazırlama departmanı ya da sunum hazırlama memuruna bu rahatsızlığını bildirebilirsiniz. O zaman onlar size sunumlarda nasıl isimlerini sakladıkları sırrını eminim verecektir.

Diğer taraftan yöneticiniz istemediğiniz bu işi vermişse, kendisi ile konuşmanız daha makbule geçer sanırım.

Pps formatı ile direkt sunuş olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca pdf yapsanız bile, her şey değiştirilebiliyor.

Author'e eklerseniz de isteyen kaldırabilir.
  • conta  (30.01.21 19:21:18) 
Öncelikler iş üzerime kaldı. Haftasonumu ayırdım. Daha sonra üst yönetici şuraları buraları düzeltirmisin diye zarf attı. Okadar gereksiz bi iş ki. Angarya diye açıkca belirttim. Bana söz geçiremeyince, müdürüme msj atmış, emir kipiyle yaptır ettir gibisine. Bende ilk müdürümü sevdiğimden bakarız dedim. Tamamen üst makama yaranmak için. Toplantıda adımı bile geçirmedi. İzinli olduğumu bahane ederek.


  • sakince  (30.01.21 19:32:28) 
@archmage, yönetimde adım duyulsun değil, sunumu kendi hazırlamış gibi sunması rahatsız ediyor.

@kelepir, üst yönetimden pek çekincem yok.

@camus teşekkür ederim.

@bunları yapacak elamanı bu dönemde bulamaz tabiki ama işlerini zorlaştırıyım yeter.
  • sakince  (30.01.21 19:37:49) 
Sunumu ppt uzantili olarak degil de, pdf olarak insanlara paylasin gerekiyorsa. Pdf versiyonunu da secured hale getirip, copy-paste yapmalarinin onune gecebilirsiniz.

Sunumun basina ve sonuna da hazirlayanin kim oldugu ile ilgili bilgileri koyabilirsiniz.
  • nothere  (30.01.21 21:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.