[]

mini cooper countryman 4x4

şu anda a3 sportback 1.5 tfsi kullanıyorum 2018 model, oldukça memnunum. son dönemde bir doğa merakı hasıl oldu. malum bu arabayı sağa sola çok sokamıyorum altı alçak ve 2 çeker bir otomobil. acaba dedim aşağıdaki araçla takas edip üstüne de biraz para versem, keyif verir mi?

www.sahibinden.com

countryman hakkındaki tecrübe bilgi ve fikirlerinizi duymak isterim.

 
attan inip eşşeğe binmiş olursun yapma. dağ için mini cooper mı ne alaka yahu?


  • jelly bear  (30.01.21 16:35:48 ~ 16:45:09) 
Cok eglenceli bir araba countryman ama dogada su an bindigin aractan sadece biraz daha iyi olur.yol olan yerde gidersin ama surayi gecermi acaba dememen gerekir.piknige gidelim,ciftlige gidelim arabasi olarak guzel.

Ama hevesin varsa hic kirma,sonucta zarar edecegin bir arac degil.alip kesmeyene kadar kullanabilirsin.sonucta suv diye satilan buyucek araclarin coguyla ayni isi gorur.muhim olan senin ne istedigin,bizim millete bakarsan iki sene oncesine kadar fransiz arabasi aga diyen adamlar simdi pejo alacam derdindeler.

Eger bunlardan bir fazlasini istiyorsan o zaman kesmez ama.kardan,camurdan geceyim,yolun disina cikayim dediginde baska tercihlerin olmali.
  • duptıs  (30.01.21 17:48:26) 
dacia duster 4x4 çok daha iş görür ama mevzu sadece iş görmesi değil de şekilli olması sanıyorum.


  • armagan abanuz  (30.01.21 18:01:56) 
4*4 için mini tercihi bana çok anlamsız geldi. O paraya Subaru XV düşünürdüm.


  • alfred  (30.01.21 18:41:24) 
bu arabalarla arazi denemende tamponun elinde kalır.

arazi için bu kadar lükslere girmene gerek yok. şunlar öküz gibi dayanıklı araba. countryman'lere tepeden bakarsın;

www.sahibinden.com

veya

www.sahibinden.com

böyle şeyler bakman gerekiyor.

hatta arabartırsan bunu al, cehenneme bile gidersin;

www.sahibinden.com
  • rain when i die  (30.01.21 18:44:14) 
araç sürüş zevki olarak güzel, bmw motoru var ve performanslı bir araç, ancak arazi için uygun olduğunu sanmıyorum.


  • mikahakkinen  (30.01.21 18:46:27) 
teşekkürler arkadaşlar yanıtlar için. evet hem performanslı hem de güzel görünen bir araç olduğu için countryman'i seçtim, yoksa tabii ki vitara, pajero, land cruiser, duster bunların hepsi bundan çok daha iyi arazi performansı verir ona katılıyorum. haklısınız. amacım zaten dağa çıkmak göle girmek değil de ufak tefek kamp alanlarına çıkabileyim yeter bana, genelde şehirde kullanıyorum zaten. o yüzden yorumlar önemli. başka yorum olursa da değerlendirelim ayrıca.


  • roket adam  (30.01.21 19:31:26 ~ 19:35:49) 
böyle bir şey de alabilirsin yeni vitara'ların makyajlı kasası

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

araç macaristanda üretiliyor zaten. bir şekilde parçası avrupa kökenli.

countryman'den daha güvenilir aletler bunlar genel olarak yine.
  • rain when i die  (30.01.21 20:10:25) 
yazılanlara ek olarak bu araç seninkinin 2 katı kadar yakar
mini cooper'ın eski kasası. içi baya takır tukur plastik. yenilerinin içi güzel kaliteyi baya arttırmışlar. motoru da eski, yeni motorları 1.5
doğa hobisi için bence de pek uygun değil.
ben şahsen illa countryman alacaksam 136hp olsun ama üzmesin kafasıyla 2019-2020 alırdım
bu araçları pek uslu adamlar kullanmıyor gibi geliyor bana, 2. elde riskine girmem :)
  • asbe  (30.01.21 20:48:03) 
bence 2015 countryman s 4x4 190bg var, cok keyifli arac ama yakit tuketimi bayaa sikinti. sehir ici 12-13, uzun yol 8-9 :(

oyle daga bayira rahat rahat vurabileceginiz bir arac degil, ayrica arkaya cekme karavan falan atayim derseniz cekme kapasitesi cok dusukk
  • ahoy kaptan  (31.01.21 02:16:24 ~ 02:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.