[]

kadınlara hangisi daha çekici geliyor?

pamuk gibi yumuşak erkek eli mi?
ağaç kabuğu gibi sert erkek eli mi?



 
1


  • serbest gezen koala  (30.01.21 12:53:04) 
kadın değilim; ama ikisi arasındaki algı farkı şu:

pamuk gibi yumuşak el: bu herifin elinden hiç bir iş gelmez, beceriksiz, tornavida bile kullanamaz. işlerini hep başkasına yaptırmış/yaptırıyor

ağaç kabuğu gibi el: bu adam ağır işçi, elinden iş geliyor ama kafası pek basmıyordur.

ikisinin ortası: adamın elinden iş geliyor, en azından ufak tefek işler. demekki kafası çalışıyor elinden işte geliyor.


not: kişi ağırlık kaldırma/body çalışıyorsa durum farklı, vücüdu elinden daha öne çıkıyor
  • selam  (30.01.21 13:06:16 ~ 13:07:20) 
Kadın değilim

Ama yumuşak el olunca elinden niye iş gelmiyor algısı oluyor. Adam eline iyi bakamaz mı.
  • fezagezgini_4  (30.01.21 13:39:16) 
Kadınlar dediğin 3.5 milyar insan. Yarısına 1 yarısına 2 hoş geliyordur.


  • avatar is back  (30.01.21 13:42:30) 
olay elde değil adama karşı duygularımda. ten uyumu ve çekim varsa her ikisi de ve daha farklı versiyonları da çekici gelebilir. tek önem verdiğim nokta tırnaklarının temiz ve bakımlı olması.


  • Phoebe  (30.01.21 13:57:02 ~ 13:58:36) 
İkisi de değil.
Temiz olacak.
Tırnaklarını düzgünce kesmiş, krem sürmüş nemlendirmiş “erkeğim ben yau ne işim olur kremle” dememiş olan erkek eli çekicidir.
  • megalomaniac  (30.01.21 17:53:16) 
Ağaç kabuğunu tercih eden var mı cidden, ilginç geldi. Yumuşak daha iyi.


  • Hazelelif18  (30.01.21 18:33:51) 
Kendi uzerimden soylersem kadinlar ellerimi asla sevmez, o yüzden birincisi.


  • Avoiding The Puddle  (30.01.21 19:01:50) 
bu sorunun sorulmasına neden olan seyler yaşanıyor demek ki hmmh değişik. agac kabugunun kendisi cekici değilken oyle eller neden cekici olsun -_- iş ele kalmışsa tabii ki pamuk gibi yumuşak ve temiz eller.


  • hazen  (30.01.21 20:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.