[]

playstation store

bazı oyunların sağ altında 2-4 ağ oyuncusu diyor ama plusla alınan çevrimiçi çok oyunculu oyunlardan değil (o işaret yok) o zaman bu ne demek?

bazen de ayrıca iki oyuncu diyor (ağ yok) bu aynı ps'den iki kolla birlikte oynamak galiba?

bir de bazı oyunlarda mesela sol altta çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için plus aboneliği gerekir diyor sağda hem plus işaretli ağ oyuncusu yazıyor. hem de dört oyuncu yazıyor. çevrimdışı, üyelik olmadan 2 kolla aynı ps'den oynanabilir mi demek bu?

sağolun olmasanız napardım.

 
Çoğu oyun online için plus istiyor ama ücretsiz olanlar başta olmak üzere bazıları plus olmadan da online oynanıyor. Bu birinci sorunun cevabı (sanırım)

İkinci sorunun cevabı evet, tek cihazla birden fazla kişi oynayabiliyor. Couch co op deniliyor bu oyunlara.

Eğer oyun tek cihazda iki oyuncu destekliyorsa iki kişi aynı anda online bağlanabilir oyuna (brawlhalla aklıma gelen) ama çoğu online oyunda yok bu özellik. 4 oyuncu demesi aynı oyuna en fazla 4 oyuncu katılabilir demek, bu da tek cihazdan değil, farklı cihazlardan.

Birkaç oyunun adını yazarsan daha açıklayıcı cevaplar gelebilir.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (29.01.21 12:20:00) 
öncelikle çok teşekkürler. mesela pesin altında şu işaret var. bu hem plusla çok oyunculu hem de plus olmaksızın aynı psden birlikte oynamak mı? fotoğrafını koydum.


  • turkce konusan uzayli  (29.01.21 12:28:54 ~ 12:29:11) 
aynen dostum

adam simgesinin altındaki beraber plus gerektirmeden aynı cihaz üzerinden oynanabilirliği gösterir

diğer ağ olan da plus ile birlikte çevrimiçi farklı ps kullanıcılarıyla oynayabilirsin demek
  • baharat  (29.01.21 12:33:22) 
Bu oyun online olarak 2 ile 6 oyuncu arasında oynanabilir demek. 4 ise online olmadan tek cihazdan en fazla oynayabilecek kişi sayısını belirtiyor.


  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (29.01.21 12:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.