[]

vucut gelistirme programi ateslesenize pampalar

guc degil estetik amacli bir program atesler misiniz arkadaslar?

ppl akar mi? ne dersiniz? buna da 6 gun gitmek gerekiyor galiba, gym junkie de olmak istemiyorum gerci ama bunu cok oneriyorlar.


 
ben son 1 ayda pandemiden dolayı ara verdim. ama ondan önce jeff nippard'ın 16 haftalık ppl'sini yapıyordum. acayip memnundum ama dediğin gibi 6 gün gitmek gerekiyordu. antremanlar 1 saat sürüyordu o açıdan kendimi gym rat gibi hissetmiyordum.


  • a darkness coming  (29.01.21 10:33:59) 
Ben spor salonlarını sevmeyen biri olarak "30 Days Challenge" programını kullanıyorum. Hazır antreman programları var, kol / karın / bacak / tüm vücut seçim yapıyorsun. Seçimine göre program seviyesi belirliyorsun ve başlıyorsun. 30 gün boyunca takip edeceğin program hazır, hergün üzerine ufak ufak koyarak yapıyorsun. 4-5 günde bir istirahat veriyor.

Egzersizlerin tümü vücut ile yapılıyor, alete gerek yok. Sadece 1 mat olması yeterli. Hareketlerin animasyon açıklamaları var ve program nasıl yapacağınızı, nelere dikkat etmeniz gerektiğini, püf noktalarını sesli olarak açıklıyor. Bence güzel ve kullanışlı bir uygulama. Üstelik de basit.
  • burka  (29.01.21 10:46:33 ~ 11:43:18) 
Jim Stoppani - shortcut to size
we.tl
Hakkını verirsen efsane program. Ayrıca abimizi takip edip yazdıklarını okumanı tavsiye ederim. Bilgi deryası olur kendisi.
  • zoghurt  (29.01.21 15:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.