[]

Hadi herkes bir anısını anlatsın

Can sıkıntısı işte. Başlıyorum

yıllar yıllar önce, peteranswer.com diye bi site vardı, belki hala vardır. önce bi soru cümlesi yazıyordun, o arada bi klavye oyunuyla soracağın sorunun cevabını yazıp öteki sekmeye sorunu yazıp soruyordun ve sanki peter cevap vermişçesine bir cevap görünüyordu ama aslında cevabı veren klavyeyi kullananın ta kendisiydi.

gelelim benim anıma. siteyi keşfettiğimde (2000li yılların başları tabi) önce benden 6 yaş küçük yeğenimi kandırmıştım. sonra o da ablama söylemiş, ablamı da inandırmıştım kendime. ablam annemle babama söyleyince onları da tuzağıma düşürmüştüm. başlarda eğlenceli gidiyordu, ta ki gelen misafirlere annem "peter diye bişi var fala bakıyor gel senin de falına bakalım" diyinceye kadar. artık gelen giden tüm misafirlerin falına bakıyordum. artık iş çığrından çıkmış, yalan söylemekte profesyonelleşmeye başlamıştım. misafir, akraba sülale derken işin garibi herkes inanmıştı benim yalanlarıma.

liseye geçtikten sonra site kapandı, bozuldu tarzında cevaplarla yalana ara vermiş, en sonunda itiraf etmiştim. tabi itiraf ettiğimde olayın üzerinden çoktan 2-3 sene geçmişti ahdkd

bu da böyle anımdır.

 
Lise yıllarında dershanedeyken, dershanenin kütüphanesine gitmiştim.Çalışma masaları duvarla bitişikti.Oturunca herkes duvara dönük bir şekilde oturuyordu.
Bir gün ders çalışırken kapıdan 2 kişi girdi.Konuşmaya başladılar susarlar diye bekledim ,susmadılar.

Dedim ki artık yeter yani söyleyeceğim.Arkamı dönmeden yarım saattir konuşuyorsunuz artık susar mısınız dedim biraz yüksek sesle.Sonra arkamı döndüm ikisinin de üzerinde beyaz önlük vardı.İkisi de hocaymış donup kaldılar.Biri güldü baya diğeri sinirlendi ben de utancımdan dışarı çıkmıştım.
  • perfectlysplendid  (28.01.21 16:37:35) 
Istanbulda tatil yapip yurtdisina ailemin yanina gittim. Bizim alt dairede yangin baslamis, bizim daireye kadar ulasmis.

Dumandan dolayi biz inemedik, itfaiye ekipleri bizi birer birer cikardilar disari. Biz haric tüm apartman disarida..

Ambulansa attilar ücümüzü, acile gittik. Her birimizi ayri odalara alip tedaviye basladilar. Ben Istanbuldan yeni geldigim icin kuaförde sac, kulak, burun temizlenmis sekilde.. Doktor kadin burnuma bakarkan "burun killariniz yanlis" diye sasirinca ben bi dumura ugradim. Aglasam mi gülsem mi bilemedim.
Hic bir sey demeden bizimkileri aramak icin saga sola bakinmaya basladim.

Bizimkiler duman zehirlenmesi icin geldikleri acil kapisinda sigara tüttürüyorlardi :)
  • VIPCH  (28.01.21 18:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.