[]

whatsapp mesaj silme

bunu yapan dekan yardımcısı bölüm hocam olunca ne anlamamız gerekiyor? bir proje yapalım dedim, telefonunu aldım, 1 sene dersine girmiştim yüksek lisans yapıyorum. "bilgileri x mailinize ilettim hocam, iyi akşamlar." yazdım, ilk önce 2 mesaj yazıp silmiş, sonra eyvallah yazmış.

proje işi yatar mı sizce?


 
yazıp sildiği şeyi görmediyseniz bir şey diyemiz.

belki de yanlış tuşlara bastı ya da başka mesajı size attı.

hiçbir şey çıkmaz bu bilgilerle.
  • AlsterWasser  (27.01.21 22:44:36) 
"ne mesaj atıp rahatsız ediyorsun dingil" demek isteyip de pişman olup silmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. öğrencilere karşı hata yapacak asla bir insan değil. taktım ben buna ya.


  • Tochinoshin  (27.01.21 22:49:38) 
Hatasız kul olmaz.

Benim danışman (y.l.) hocam (kadın) ok aşkım yazmıştı.

Yanlışlıklar yapılabiliyor.

"ne mesaj atıp rahatsız ediyorsun dingil" demiş de olabilir. Niye takılıyorsunuz. Sonuçta görmediniz. İnsanlar içinden neler geçirip söylemiyor.
  • fezagezgini_4  (27.01.21 23:11:56) 
Kesin typo yapıp bi şeyleri yanlış yazmıştır, ondan silmiştir. "Ohahhah kocaman dekan yardımcısı, daha yazdığını okumadan yolluyo nihohoha" denmesin diyedir bence :)


  • superfluid  (28.01.21 00:14:17) 
Bu silme işi kimilerin elinde oyuncağa dönüştü. Uç boyutta olayını geçen benden yaşça küçük biriyle konuşurken yaşadım. İkimiz de çevrimiçi olarak konuşurken sildi ya. Görmeme ihtimalim yok:) Bana karşı fazla samimi bir hitapta bulundu. Silme sebebi o. İnsanoğlu garip. Şunu farkettim; bu silen tipler bağımlı gibi sürekli yapıyorlar bunu. Bence 2 msjı da sildiyse yazım hatası değil. Ama senin için olumlu olabilir. İlk başta ne yazdıysa sonra eyvallaha çevirmiş. Yazdığını saçma, gereksiz bulmuş olabilir. Veya bir şeyler sorup vazgeçmiştir. Ama en büyük tahminim şu; uzatmamak istemiştir. Çünkü dilimizdeki en kısa ve güçlü kelimedir 'eyvallah'.


  • the coon  (28.01.21 00:50:32) 
bence typo yapmıştır. çok görüyorum öyle hatta ilk yazdığı mesaj "etvallah" idi bence. bahse girerim.

mesaj silme işinin boku çıktı bence de. online iken mesaj sileni ben de çok görmeye başladım.
  • alperz  (28.01.21 08:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.