[]

Samsung Note Kullanicilari (hangisini almali)

Selam note'cular,

2 senede bir telefon pert ettigim icin artik cok para verip de enayi gibi hissetmek istemedigimden Note 10 Lite modeline cok yukselmistim. Fakat magazada inceleyince ekran kalitesi ve malzeme kalitesi hic tatmin etmedi.

Onun yerine 2000 daha verip Note 10 almayi dusunuyorum. (Magazalarda kalmadigi icin inceleyemedim).

Sizce mantikli mi? Note 20'nin fiyati ucmus zaten. Hic o parayi veresim yok.

Sizin dusunceniz nedir? Burdan ne karar cikarsa gidip alicam valla. Gina geldi.

(Teknoloji magazalarinda 70 tane yanyana telefon var ve hepsi birbirinin aynisi. Gercekten kafam bulandi. Su an s8+ kullaniyorum)

 
Note 10+ , s10+ kullanıcısıyız. Ben s10'dan çok memnunum, hanım note'dan ,çok oyun oynayan tipler değiliz ama hızlı şarj oluyorlar, büyük ekran rahat izleme , takılma kasma olmuyor (hanımda mubarek 5000 fotoğraf vardır) , daha uygun gelirse fiyatı s10+ da tercih edilebilir bir telefon.Ben zaten memnunum:)


  • synax  (27.01.21 22:19:53) 
Note 1 den beri note kullanıp note fe (note 7)de yeter artık diyerek durulan ama ekran kırıldıktan sonra aynı arayış ve düşüncelerden geçen biri olarak diyebilirim ki şu piyasada fiyatını ve özelliklerini hak eden tek note serisi kesinlikle note10 plus'tır. note 8 mi alsam 9 mu 10 lite mi derken 10lite ve 10un o paraları hak etmeyeceğini (ekran, performans, pil süresi ve özellik anlamında) düşündüğüm için note 10 plus aldım kesinlikle pişman değilim. Kablosuz Dex harika. Kablosuz kalem harika. Kamera, ekran, kalem her şeyinden çok memnunum. Sadece bana kalırsa 3d tof kamera biraz gereksiz olmuş ben pek kullanamadım. Lidar gibi bir tarama yapıyor. Tof camera diye bir şey buldum eğlence amaçlı zifiri karanlıkta flash açmadan etraftaki nesneleri görmek için falan kullanıyorum sdjfgh :(


  • ananiyimioguz  (27.01.21 22:21:37 ~ 22:22:05) 
Vay arkadas... ben biliyodum once note 10+'a ordan da note 20'ye gececigmi ahahah

e gene 7-8binlere ciktik

2 cevap da cok tatminkardi bu arada, ellerinize saglik. Kafam daha da netlesti bazi konularda.
  • brkylmz  (27.01.21 22:30:28) 
Note 20yi ben de düşündüm ama kesinlike 10 plus alınca ulan keşke 20 alsaydım yaa falan demezsin. Aradaki fiyat farkına değecek hiçbir şey yok bence. 10 ile plus un 12gb ram i yeter. 8k video kayıt ve 108mp kamerayı ne yapacaksın.. Önemli olan fotoğraf kalitesi ve puanları aynı nerdeyse. Hatta note 10 plus kameralarının diyaframları daha açık. Batarya kullanım süreleri aynı. Performans olarak gözle fark edilecek bir şey yok. 120hz ekran da açıkçası telefonda hiç aramadım. O yüzden 2bin lira fazla vermezdim. Şuan android 11 de geldi note10'a, çokzel oldu.


  • ananiyimioguz  (27.01.21 22:41:52 ~ 22:42:34) 
Note10plus


  • ifo  (27.01.21 23:13:01) 
Net kararimi verdim. (Note 10+)

Ayri ayri tesekkur ederim.
  • brkylmz  (27.01.21 23:17:31) 
Note 2 serisinden beri note kullanıyoruz eşimle, note 9 kullandık ve ardından iphone 11 kullandık 3 ay.
Ardından note 10+'a geçtik. Kesinlikle bütçe varsa 10+ derim ekran kalitesi vs. Gayet tatminkar. Bizler gibi günlük kullanıcı ve büyük ekran seviyorsanız kesinlikle tercih etmelisiniz.

  • Weeze3r  (28.01.21 11:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.