[]

Muhabbet kuşumuz neden böyle deli gibi bağırıyor -Videolu

Hiç bir derdi sıkıntısı hastalığı yok. Video kısa ama sürekli böyle bağırıyor. Aralıksız!

Acaba çirftlesme zamanı falan mı? Beynimizi oyuyor bu seklide

Video için : streamable.com

 
Salıyorum da yani akşamları hep dışarda. Gündüzleri içerde duruyor mecbur olarak.

Düzen hep böyleydi ama son 2 haftadır delirmiş vaziyette
  • sutcuyumbensutcu  (27.01.21 21:16:52) 
Emin değilim, daha iyi bilenler benim dediğimi düzeltebilir.

Bu tarz kafesler kuşlar için iyi değil diye biliyorum. Kare ve tünekleri plastik olmayan bir kafes alın eğer yapabiliyorsanız. Ayrıca eğer herhangi bir şekilde yem veya su ihtiyacı duymuyorsa kesin dışarı çıkmak için bağırıyor. Sadece akşamları yeterli değil maalesef. Kuş bütün gün sıkılıyorsa eğer zaten, kafesin içine girince iyice bunalıyordur.
  • bitchesaintshit  (27.01.21 21:38:47) 
dışarı çıkarın sık sık.. bizim kafes kapısı sürekli açık.. istediğinde dışarı çıkıyor 4-5 tur atıp tekrar kafese giriyor.. bu arada muhabbet kuşları için kafes dikey tel değil yatay tel olmalı.. belki ona bile isyan ediyordur.. :D


  • synche  (27.01.21 21:48:39) 
Kızma sesi bu. Akşam biyolojik saatlerine ters olarak salonda yüksek ses var ve ışık doğrudan vuruyor. Gece kafesi salonun loş bir yerine alın ama sizi görebilsin bir de doğrudan ışığı kesecek bir şey koyun kafesin üstüne. Sadece tepe kısmı için bez gibi.


  • sarcophagus  (27.01.21 22:35:02) 
Beni niye kanarya kafesine kapadınız? 3 kuruş para verip bir muhabbet kuşu kafesi alamayacak durumda mısınız? Bu kafes benim ergonomime hiç uygun değil. Bunu bir kanaryaya verip bana bir muhabbet kuşu kafesi alın Allah rızası için diyor.

Evet. Tam olarak söylediği bu.
  • Mirket  (28.01.21 00:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.