[]

Hafta sonu yasaklari

Bu hafta sonu yasaklari uzun yolda da ciddi ciddi uygulaniyor mu? Mesela istanbuldan izmire yola ciksam sabah cok erken, atiyorum balikesirde polis cevirip makbuzu verir mi elime. Gidip gelen var mi?




 
Ya aslına bakarsan en ciddi uzun yolda bile uygulanıyor olabilir. İznim var, şehir içi defalarca çıktım, kimse durdurmadı bile. bir defa şehir dışına çıktım, 300 km yol, 6 defa falan durdurdular.


  • giovanne  (27.01.21 20:41:46) 
evet uygulanıyor. sadece balikesirde çevirse yine iyi, izmire gelene kadar kaç kere durdurdular sayamadım.


  • juliette  (27.01.21 20:56:22) 
seyahat izni almanız gerekiyor. sonuçta uçağınız otobüsünüz varsa sıkıntı olmuyor. siz de seyahat izni alabilirsiniz sistemden bir kaç dakikada.


  • red g  (27.01.21 20:58:08) 
@giovanne, @juliette ceza kestiler mi durdurduklarinda?

@ red g, izni ozel durumlar icin veriyorlar oZel aracla gitmek icin :(
  • domine deyus  (27.01.21 21:36:52) 
balıkesir'e varamazsın, ist çıkışı görsen şanslısın.
hastahaneye randevu almak en çok kullanılan yöntem izin için.

  • Efoody  (27.01.21 22:30:58) 
Beylikduzu mecidiyekoy arasi 3 yerde e-5 kesilip kontrollu yanyola veriyorlar şansa ceviriyorlar. Uzun yolu hic dusunemiorm


  • eja  (27.01.21 23:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.