[]

Kızımın odasındaki normal dolabı çocuk dolabına çevirme

Merhaba, kızımın odasını bir çocuk odası olarak tasarladık. Perdeleri ve halıyı kız çocuğuna özgü şeylerden seçtik. Yatağı vb. tamam. Ama odada yepyeni ama çocuk dolabı olmayan kocaman bir gardırop var ve çok işlevli. Bej renginde. Ben bu dolabın kulplarını çocuklar için özel üretilmiş kulplarla değiştirdim. Baya fark etti.

Şimdi başka daha neler yapılabilir bu dolaba? Kapak değişikliği düşünmüyorum. Baskı, yapışkan, sticker (ama eğreti durmayan) neler var dekorasyon dünyasında?


 
Resimle uğraşan biriyle anlaşın, tek bir kapağı güzel, çocuk odasına uygun bir şekilde resimlesin. Dandik de durmaz hem. Başka şeye de gerek yok bence. Stickerlar falan çok tırt.


  • buff  (27.01.21 15:37:11) 
Kapaklarını boyayabilirsiniz.

tr.pinterest.com
tr.pinterest.com
tr.pinterest.com
tr.pinterest.com

Marangoza hazırlatacağınız ahşap plakaları ile üç boyut kazandırabilirsiniz

tr.pinterest.com
tr.pinterest.com
tr.pinterest.com
  • onune3012  (27.01.21 15:44:05) 
kara tahta boyasıyla boyatabilirsiniz, kendisinin yaşı uygunsa istediği gibi yazıp çizebilir. biraz tebeşir tozu olur ama


  • cometome  (27.01.21 15:59:35) 
@onune3012 bu işi tr'de yapan var mı bildiğiniz? harika! 3dsky.org


  • iddaaci  (27.01.21 16:35:11 ~ 16:35:32) 
Biz kağıtla kapladık, hem kolay hem de güzel oldu. İstediğiniz renk, desen var.

www.folyosepeti.com
  • tcyx  (27.01.21 17:25:44) 
Cadence diye bir boya var, vernikli olsa bile ahşap her türlü ürüne doğrudan fırçayla doğrudan uyguluyorsun ve tutuyor

Youtube ve instagramda uygulamasını görebilirsin

Fakat kimyasal içeriği bebek odası için uygun mu emin değilim onu da araştırın
  • freebird5406_2  (27.01.21 18:14:54 ~ 18:18:08) 
cadence multisurface ile boyayabilirsiniz


  • suicides underground  (27.01.21 19:01:11) 
"perdeleri ve halıyı kız çocuğuna özgü şeylerden seçtik." keşke seçmeseydiniz.

yani onun istediği, hoşuna gidecek tonlar olsun vs ama hala cinsiyetçi renkler, seçenekler, stiller sunmak doğru mu hala sizce? kendi cinsiyet kimliğinden bağımsız olarak söylüyorum, alışılagelmiş sınırlayıcı seçeneklerle yaklaşmasanız keşke.

elektrikli zımpara falan varsa bir tanıdıkta,sadece kapakların üstünden geçip sonra yağlı boya, veya sprey boyayla büyük değişiklikler yaratabilirsiniz.
küçük ledlerle (yılbaşı ağacı süsü gibi) içeride aydınlatma yapabilirsiniz. bunun pillileri de oluyor ayrıca.

yaş kaç bilmiyorum ama dolap kapağına eğlenceli bi boy cetveli alınıp yapıştırılabilir.
  • rewlack  (27.01.21 19:06:51 ~ 19:07:57) 
@rewlack eleştirilerde haklısınız. ama biz cinsiyetçi bakmadık olaya. sözgelimi, araba motifi koymadık. arabayı kız çocuklar pek sevmiyor. ama cindy bebek de koymadık. halı ve perdede dünya haritası var. ingilizce sayılar ve hayvan, kıta isimleri var. burada bütün renkler de var. dolap kulbu alırken bir kaç tane pembe seçtik. en cinsiyetçisi o.


  • iddaaci  (27.01.21 19:24:14) 
@iddaaci , özellikle bu uygulamayı yapan yer bilmiyorum ama bu resmi gösterip dolap kapaklarınızın ölçülerini verseniz herhangi bir marangoz da hazırlayıp boyasını yapıp yapıştırabilir sanki.


  • onune3012  (28.01.21 12:14:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.