[]

TTnet Alternatifi

24mbite kadar sınırsız 115tl fiyat çekiyorlar.

Acaba başka güvenilir ve ucuz bir ISS var mı?

Türknet diyorlar ama müşteri hizmetleri bile yok

 
Millenicom'u çok övüyorlar ama az da olsa sorun yaşayanlar olmuş. Biraz şans işi sanırım. İnternet sitesinde fiyatları yazıyor.


  • cauldronwizard  (27.01.21 14:09:28 ~ 14:09:37) 
gibirnetten uzak dur
netspeed; türknet ayarında ve müşteri hizmetleri var.

millenicom var bir de.

türksat altyapısı yoksa ben türknet ya da netspeed seçerdim.

not: türknet kullanıyorum 100 mbit 98 lira ödüyorum. memnunum ama ilgisizler. internet bağlamaları 2 haftayı bulur. büyükşehirdeyseniz bulaşmayın.
  • westblack  (27.01.21 14:34:25 ~ 14:34:38) 
malesef türknet kötünün iyisi.


  • barabas  (27.01.21 15:31:21) 
bence de türknet


  • jamswety  (27.01.21 17:26:27) 
Türknet kullanıyoorum ben. 1 ay oldu bağlatalı. Şimdiye kadar sorun olmadı. Evet müşteri hizmetleri yok. Online işlem merkezi var. Oradan yazıyorsun sorununu. Öyle dönüş yapıyorlar. Yani şöyle diyeyim. 2 kere akşam saat 21 gibi destek istedim. Diğer gün sabah saat 10 gibi aradılar. Geri dönüş yapıyorlar. Taahhüt yok. AKN yok. Kota yok. Sansür de yok. Sitelerde sansür yok. Burası çok güzel. Ben memnunum ancak sadece 1 ay kullandım daha.

Kuruluma gelince; Ben evrakları imzalayıp gönderdim. Şöyle diyeyim ellerine cumartesi günü ulaşmış belgelerim. Pazartesi Aradılar. Türk telekomdan ekibin en kısa zamanda geleceğini söylediler. Salı günü sabah 9:30' da telekom ekipleri gelip bağladı. Yani 4 günde halloldu benim kurulumum.

Ama netspeed ADSL kullanmıştım. Aşırı memnundum. Fiber gelince Türknet en ucuzu oldugu için seçtim. Türknet' in sorunu anında ulaşabileceğin müşteri hizmetleri yok. Bu yüzden netspeed daha iyi.
  • camlicagazoz  (27.01.21 21:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.