[]

Psikiyatri için eğitim araştırma hastanesi mi yoksa özel mi daha faydalı?

Yaşadığım stresle baş edemediğim için psikiyatriye gitmem gerekiyor. Evime en yakım hastane eğitim araştırma hastanesi, randevuları boş, ama randevu süresi 15dk, benden sonra hasta randevusu olmasa bile doktor bu 15 dakikayı uzatıp beni dinler mi emin değilim, 15 dakika pek yeterli değil diye düşünüyorum. Özel hastane değil ama doktorların kendi klinikleri var, oraya gitsem daha mı faydalı olur? İstediğim beni dinlesin, mevcut halime kalıcı bir çözüm bulmaya çalışalım.

Ek olarak İstanbul-Kozyatağı çevresinde daha önce gittiğiniz tavsiye edebileceğiniz ya da iyi olduğunu duyduğunuz bir hekim var mı?


 
tıp fakültesi hastanesi varsa belki ona da bakabilirsiniz? süre olarak aman aman fark etmese de hocalardan randevu alınabiliyor.

doktorların kendi klinikleri çok pahalı gelebilir. sürdüremeyebilirsiniz yani maddi durumunuz iyi değilse. özel hastanedeki doktorlar da eğitim araştırma vs. ye göre randevuyu biraz daha uzun tutuyorlar bildiğim kadarıyla.

en nihayetinde maddi durum çok iyi değilse diğer hastanelerde bilinen/sevilen bir doktor bulup süreyi çok önemsememek mantıklı olabilir. süre azlığının dezavantajını tecrübe ile kapatabiliyorlar çünkü.
  • brena  (26.01.21 17:59:52) 
Devlet hastanesinede gidebilirsiniz. Özel olarak Prof. DR. Medaim Yanık'ı tavsiye ederim.


  • acebi  (26.01.21 22:10:53) 
endişe etme, devletteki hekimler hemen ilk seansta teşhis koymuyorlar


  • esref  (26.01.21 23:16:37 ~ 23:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.