[]

en kısa sürede ingilizcemi c1'e nasıl çıkarabilirim?(youtube vs)

başlıkta youtube diye belirttim ama amacım ücretsiz platformlar aracılığı ile c1 seviyesine nasıl ilerletebilirim? şu an seviyem b1 diyebiliriz. amacım ise daha çok hobi, dizileri ingilizce altyazı ile izlemek istemem, yurtdışına çıkarsam işimi tek başıma görebilmek derdimi anlatabilmek diyebilirim. bu konu hakkında sitede de arama yaptım ancak güncel olarak bana önerebileceğiniz bir platform varsa tavsiye almak istiyorum.




 
Kısa sürede C1'e çıkaramazsınız. B2'nin ileri seviyesine ise getirebilirsiniz çok düzenli çalışırsanız.

English Grammar in Use Kitabı
etkilipratikingilizce.com kursları ve ücretsiz Youtube videoları
Her gün düzenli haber okumak.
  • kaset  (26.01.21 16:08:39) 
youtube'da önerilebileceğiniz kanallar var mı mesela hocam? kısa sürede c1 olmasa da olur amaç kendimi geliştirebilmek zaten.


  • Speed writer  (26.01.21 17:55:41) 
Özkan Çelen ve Orkan Londoner gramer'i çok pratik anlatıyor.
Yine Burak Öztürk'ün günlük konuşma tüyoları işe yarıyor.

Her gün düzenli 1 saat ile başlamanızı öneririm aksatmadan. Püf noktası o. Önce günlük 15 dk ile 1 ya da 2 hafta, günlük yarım saat ile 2 hafta şeklinde düzen oturtabilirsiniz. Kolaylıklar
  • kaset  (26.01.21 18:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.