[]

Udemyden alının kursla yazılım sektöründen para kazanıılır mı

Udemyden alının kursla yazılım sektöründen para kazanıılır mı? Soru başlıktadır.

Mevcut işyerim var gün içerisinde bayağı boş zamanım var
www.udemy.com
şu kursa kaydoldum. Kursun sonunda 7-8 ayda sağlam şekilde çalışarak bitirmeyi hedefliyorum. Bu 7-8 ay sonunda ek iş olarak oturduğum yerde akmasa da damlayacak şekilde bir şey mümkün olur mu ne dersiniz? ayda 400-500 de olsa?

 
kime nerden para geleceği belli olmaz, sorduğunuz soru çok genel. hazır html site yapıp millete iteleyen de para kazanıyor, bir kanal bulursanız 1. ayda da para kazanırsınız.


  • nahtoderfahrung  (26.01.21 13:47:03 ~ 13:47:20) 
Kursu bitirdiniz diye ben size iş vermezdim. Yani direkt müşteriyi bulursanız belki işi alırsınız, ama onda da işi tamamlayamama ihtimaliniz çok yüksek. Müşteri değil de başka bir yazılımcının yanında çalışayım derseniz de imkansız demiyim ama zor.


  • plutongezegendegilmi  (26.01.21 14:00:47) 
ben mühendis olmayıp yazılımı kendi kendine öğrenen ve applea giren birini tanıyorum.


  • adetsancısı  (26.01.21 14:11:22) 
Öğrendiklerini borsa algoritması yapmak için geliştir. O zamn üç beş akıtırsın


  • dougsampson  (26.01.21 16:37:17) 
yapmak istediğin şeylere göre değişir.
Yani ben bilge adam'dan bir kurs alıp, yurt dışında iş bulan insan tanıyorum.
normalde çünkü bilge adam falan burun kıvırılır.

ama mesele ne yaptığın. Yani Tesla'nın otonom sürüş programı da bir yazılım işi, ik'nın kullandığı izin takip programı da, android'e pişti oyunu yapmak da:)

Attığınız kurs web geliştirme üzerine, yani kendi başınıza proje uydurup geliştirmeniz mümkün. Atıyorum biraz ilerletip işlevsel web siteleri, browser uygulamaları vb. yapıp portfolyonuza koyabilirsiniz.

coolors.co

Şu uygulama mesela bir tane web geliştiricinin boş zamanlarında kendisi için yaptığı bir program. Hani bunun çalışan bir kopyasını yapabilecek seviyeye gelseniz bir şeydir.

Para kazanıp kazanamayacağınız da bu aşamada belli olur. Ya da bu işi yapan birilerini bulup onlara parça başı iş yaparak destek atabilirsiniz. Bu sayede işi bilen biri çalışmalarınızdaki eksikler konusunda da sizi yönlendirir.

Olmayacak şey değil yani ama iradeli çalışmak lazım.
  • anten  (26.01.21 17:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.