[]

yastik alti dovizi bankaya yatirmak mantikli mi?

en son, parayi bankadan cekince vergi falan odenecek gibi birseyler deniyordu. 10.000 dolarim var. bu arada hala doviz almak mantikli mi?




 
mantıklı faize koy hatta 1-2 dolar da olsa bi şey gelir.


  • jelly bear  (25.01.21 23:57:47) 
odea bank'ta senede %1,75 civarı bi faizi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. bu faiz oranlarında devam ederse merkez bankası buralarda takılı kalır baya. ama bu faizi de kaldıramaz gibi duruyor en fazla 2-3 aya tekrar yükselecek gibi. tabi amatörüm yatırım tavsiyesi değil.


  • gizemli dede  (26.01.21 00:05:36) 
Mantıklı değil. Çekmek ya da bozmak istediğinde yüzde 1 ya da 2 gibi bir şey çakacaklar. Çalınma, kaybolma riski düşükse yastık altı en güzeli.


  • baal  (26.01.21 00:06:47) 
vergi cekerken degil alirken odeniyor. ulkede doviz almanin mantiksiz oldugu bi donem olmadi uzun vadeli yatirimci icin. al sat yapacaksan o baska ama gizemli dede'ye katiliyorum ben de.


  • in vino veritas  (26.01.21 00:25:01) 
Eger uzun donemli tutmak icin aldiysaniz eurobond alin bu parayla.Zamanlama olarak da Turkiyenin risk priminin arttigi zamanlari kollayin.Eurobond almayip yastik altinda tuttugunuz surece her sene 500-600 euroyu cope atiyorsunuz.


  • turkuaz  (26.01.21 00:32:36) 
Çalınma Kaybolma riski dışında sende kalması en iyisi alırken de vergi satarkende.


  • elifciem  (26.01.21 00:40:42) 
Çekerken vergi filan yok. Basına bir şey gelir üzülürsunüz


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (26.01.21 01:01:19) 
satın alırken vergi var. normalde yok bu tarz şeylerde
bazı bankaların atmlerinden döviz çekilebilir.onun dışında haftaiçi bankadan gidip almak gerekecek acil durumda veya online swift parasıyla eft yaparak ya da bozup eft havale yaparak
bence yatırmak lazım.çalınma deprem çok risk var ve az da olsa faiz getirecek
  • ShadowOfMoon  (26.01.21 11:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.