[]

Anadolu Tarihi

Anadolu tarihi özelinde yoğunlaşmış tavsiye edebileceğiniz bir araştırma kitabı var mı ?




 
Selamlar
Anadolu tarihi çok geniş bir alan, tam olarak hangi yüzyıllar, neyin tarihi ile ilgili okuma yapmak istiyorsun, uygarlıklar mı, din ve inanışlar mı, savaş ve ekonomi mi v.b bunları belirtirsen nokta atışı tavsiyeler verilebilir.

  • sealth  (25.01.21 21:00:28) 
evet soruyu sorarken ben de fark ettim ama belki de öyle bir kitap vardır ki aradığımdır diye açık bıraktım.

anadolu uyguarlıkları tarihi özelinde merakımı daha da gidermek istiyorum büyüzden bilhassa tarih aralığı yazmadım.

örneğin avrupa tarihi yazınca herkes ne demek istediğimi anlıyor ama anadolu tarihi yazınca nedense bu olmuyor..bu minvalde bir derleme arıyordum.
  • AlsterWasser  (25.01.21 21:05:52 ~ 21:07:40) 
genel olarak Anadolu eskiçağ tarihi ile ilgili okuma yapmak istiyorsan Gürkan Ergin ve Mehmet Ali Kaya'nın kitaplarına bakabilirsin.
www.kitapyurdu.com
www.kitapyurdu.com

Özellikle aklında bir konu varsa academia üzerinde ki araştırmalara bakman çok daha yararlı olur.
  • sealth  (25.01.21 22:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.