[]

Hatırlanamayan Bi Film Buluyoruz Gelin! (--------bulundu--------)

Merhabalar ahali,

Uzun yıllar önce üniversiteliler bilmez cnbc-e de gece bir film izlemiştim. Fransız filmi. adamın biri bütün gece onu kovalayan bir grup insandan kaçıyor/saklanıyordu. Bir ara heykel yapan bir kadının mı ya da bir sanatçı mı ne onun evinde buluyor kendini. Bu heykelleri böyle sıvı beyaz tutkal sıvı gibi bir şeye batırdığı gazete kağıtlarını sırılsıklam edip sanırım insan figürleri yapıyordu. Adamımız burada bir süre saklandıktan sonra çıkıp gidiyordu yine sanırım. İşin içinde bir restoran da olabilir. Şimdilik hatırladıklarım bu kadar. Bilen eden hatırlayan varsa paylaşırsa çok sevinir, müteşekkir olurum.

Sevgiler

edit: ya filmde beyazlı heykellerin olduğu bir sahne vardı ama lan acaba bu heykellerin yapılış şeklinmi the big lebowski'deki julien moore lu bir sahne de vardı onunla mı karıştırdım. söyleyin! söyleyin!

BULUNDU EDİTİ: Scorsese üstadın After Hours adlı filmiymiş. hahaha

austra'ya teşekkürler.

 
Midnight in Paris olabilir mi? geçmişe gidiş burada vardı benim hatırladığım ama fransız filmi sayılmaz tam olarak


  • belki bilardo  (24.01.21 17:28:56) 
@belki bilardo

hayır. biliyorum o allen filmini. bahsettiğim film çok daha eski. fransız filmiydi yaa. lan bunu da mı yanlış hatırlıyom acaba. hmmm... ama neyse midnight in paris değil sonuç olarak.
  • kisa bisey olsun istemistim  (24.01.21 17:30:40) 
Angel-a mı


  • freebird5406_2  (24.01.21 17:43:56) 
@freebird5406_2

maalesef
  • kisa bisey olsun istemistim  (24.01.21 17:49:50) 
Dediğin sahneyi çok net hatırladım ama film gelmedi. Çok merak ettim ben de şu an.


  • conta  (24.01.21 18:01:39) 
After Hours


  • austra  (24.01.21 18:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.