[]

Amazon Prime (TR) ne aliyorsunuz?

aptalca bi soru gibi gelebilir ama mesela market secenekleri cok yok anladigim kadariyla. bir de hepsi ayni yerden gelmedigi icin 35 seferde de gelebilir di mi?

yani maerket haric surekli alisveris yapmayan birisine Amazon Prime'in ne avantaji olur?


 
prime video kullanmıyorsan veya ayda en az 1 kere 50 tl altı alışveriş yapmıyorsan prime'ın bir avantajı yok.


  • jelly bear  (24.01.21 00:39:35) 
Ben telefon ve bench sehpası aldım.

Telefon aynı gün teslim seçeneği olduğu için birde piyasa fiyatınaydı.
Sabah aldım akşam geldi.

Benchte piyasadan %30 ucuzdu ve o da ertesi gün geldi.

Prime video aktif izlediğim için ekstra alırmıydım bilmiyorum ama alacağım
Şeylere denk geldiğinde iyiki almışım diyorum
  • cuma  (24.01.21 00:43:16) 
yılbaşına yakın lego almıştım, prime ile diğer sitelerden 120 tl daha ucuzdu. o zaman üyelik aldım. vaktim oldukça primevideo izledim. başka alışveriş yapmadım ama şu anda piyasada bulunmayan bazı çocuk kitaplarının satışı orada var, o yüzden üyeliği devam ettiriyorum. ha bir de çocuklar da primevideonun içeriğini kullanıyor.
genelde video için kullanıyormuşum.

  • evanka  (24.01.21 00:54:42) 
genelde kitap alıyoruz. elektronikte arada çok güzel indirimler oluyor. tuvalet kağıdı, temizlik malzemesi şeyleri de oradan söylüyorum. ayda 3-4 siparişimiz rahat var.


  • roket adam  (24.01.21 00:58:41) 
peki nasil geliyor bu siparisler ayni gun? kargoyla mi? 24lu tuvalet kagidini tekrar paket yapmiyolardir umarim? (acik olmasi da iyi mi bilemedim gerci)


  • yoggi  (24.01.21 01:19:22) 
"24lu tuvalet kagidini tekrar paket yapmiyolardir"

Öyle güzel yapıyorlar ki hayran kaldım. Bir grup geri dönüşüm nedir bilmeyen cahil grup; "amazon çok kağıt harcıyor, ormanlarımız yok oluyor" diye yaygara koparıyor hatta.

Bir de donanımhaber de bir arkadaş 10 tane ıslak mendil almış, hepsini ayrı paketlemişler adamın boyu kadar koli gelmiş eve :)

Ama şöyle bir ayrıntı var; Ev adresime agt ile gönderim yapıyorlar o güzel oluyor ama iş yerime normal bildiğimiz mng ile gönderiyor.

Geçenlerde şarj kablosu aldım, sorun çıkartıyordu. İade edeceğim ben bunu dedim. Hemen peki paranızı iade ediyoruz ürün sizde kalsın dediler.
  • infernalcadre  (24.01.21 01:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.