[]

yüksek lisansta af ile geri dönmek?

iki örnek;

yl öğrencisi devamsızlık yapıyor, kaydını dondurmuyor ve bir süre sonra üniversite ile ilişiği kesiliyor. af çıksa üniversiteye geri dönebilir mi?

diğer öğrenci ise başka bir programa kayıt yaptırmak için kayıtlı olduğu başka bir programdan kaydını sildiriyor. af çıksa, kaydını sildirdiği bu bölüme direkt kayıt hakkı sağlar mı?

ayrıca af çıkar mı? hiç bilmiyorum ve takip etmedim bu durumları. teşekkürler.

 
1. durum kesinlikle geri döner. 2'yi bilmiyorum ama onun da döneceğini tahmin ediyorum.


  • iddaaci  (23.01.21 22:02:42) 
kayıt silmek bir hata değilki affedilsin? olmaz yani.

ilk soru okuldan okula hep değişir. genellikle af çıktığından yararlanırsınız böyle bir durumda ama ilgili okulun ilgili kayıt yılındaki ilgili yönetmelik önemli olur böyle durumlarda.

af kısa vadede çıkmaz bence. seçim zamanlarında falan oluyor genelde en büyük kozları vergi affı oldu. ünivler zaten b.k durumda şu an pandemi nedeniyle ortalık saçma sapan oldu bir de af falan gündem olmaz bence.

ek bilgi: başka okula geçmeyi planlıyorsanız kaydınızı sildirmeden yeni okula kayıt yaptıramazsınız zaten. bilginiz olsun.
  • rewlack  (23.01.21 22:04:35 ~ 22:07:01) 
1- döner
2- sağlaması lazım.

afdan önce bir arkadaşım kayıt sildirdi af çıktı sonra tekrar kayıt oldu. kayıt sildirmesi yeter bence sonra ne yaptığının önemi yok.
  • fezagezgini_4  (23.01.21 22:09:45) 
Ikisi de evet en azindan son cikan aflar iki konuyu da kapsadi. 2023e kadar cikacagini dusunuyorum.


  • pofudukayi  (24.01.21 19:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.