[]

Kardesim Amerika vizesi alabilir mi?

Ben Amerika’da öğrenciyim. Kardeşim 26f. Okulu bitireli 3 sene oldu ve işsiz. Dil okuluna bu yaz yanıma gelsin diyorum.

Sizce vizede sıkıntı çıkar mı? Kimya müh kendisi ve İngilizcesi orta seviye.

Benim Amerika’da olmam avantaj mı olur dezavantaj mı?

 
Büyük ihtimal sorun çıkmaz.


  • pass  (23.01.21 17:21:43) 
Kardeşinizin çalışmaması ve sizin ABD'de olmanız sorun olabilir. Bunu ABD konsolosluğunda vize görüşmesi için beklerken şahit olduğum 2 görüşmeyi baz alarak yazıyorum. Her bireyin durumu farklı olabilir.
1. Genç bir kadın: x üniversitesinden (iyi bir üniversite) mezun oldum. Bir işe başlamadan önce orada yaşayan kuzenlerimi ziyaret etmek ve gezmek istiyorum. Görüşmeci: Bir işte çalışmadığınızı görüyorum doğru mu ? Kadın: Evet. Görüşmeci: Başvurunuzu kabul etmiyorum.
2. Genç bir çift: Yeni evlendik, şu işlerde çalışıyoruz. Balayımız için gitmek istiyoruz. Görüşmeci (kadına dönerek) kardeşinizin x şehrinde master (veya doktora) yaptığını görüyorum. Onu da ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz ? Kadın: Hayır o x yakasında bizim ziyaret edeceğimiz yer y yakasında isterseniz yaptığımız planı ve ayırttığımız otelleri gösterebiliriz. Zaten kardeşim bir kaç ay önce buradaydı. Tekrar görüşmemize gerek yok. Görüşmeci: Vizeniz onaylandı.
  • faithless  (23.01.21 18:15:08 ~ 18:15:29) 
dezavantaj.
sizinle ilgili hiçbir bilgi paylaşmasın, yasadışı kalma potansiyeli yüksek görülüyor. bizzat yaşadık. tek başına daha rahat vize alır.

  • ada meltemi  (23.01.21 18:15:26) 
Dil okuluysa rahat olur bence. Sizin orada kalıcı olmanız yetkililerce ilticayı akla getirir.


  • Unde bach canim  (23.01.21 18:18:11) 
Türkiye ABD vizesinin en kolay verildiği ülkelerden biri eğer evraklar tamsa büyük ihtimal sorun çıkmaz vize verilir.


  • acebi  (23.01.21 21:24:57) 
Bir üninin dil okuluna kaydolursa ve ekonomik olarak bunu karşılayabileceğini gösterirse sorun yaşamaz bence.

international.missouri.edu

Bunun gibi program sitelerinde belirtilen tutarı karşılayabilecek ekonomik yeterliliği (banka hesapları ya da sizin sponsor olmanız gibi) göstermesi halinde bence alır.
  • but that was just a dream  (24.01.21 07:41:11) 
tipik gocmen profili, zengin bir aile mensubu degilseniz zor.


  • cooperr  (24.01.21 08:13:48) 
Sorudan bağımsız olarak, kardeşinizin bu yaz yanınıza gelemeyeceği kesin.
Çünkü en yakın vize randevu tarihi şu an 2021-aralık.

  • artci sarsinti  (24.01.21 12:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.