[]

Bağış için toplanan parayı nasıl iade edebilirim?

Saatler önce kedimi, yavrumu kaybettim. Islak fip teşhisi konmuştu, tek başıma ilacı alamayacağım için bağış toplanmıştı, fakat daha 2. Şişeyi alamadan yavrumu kaybettim=( 2. Şişe için gönderilen paraları sahiplerine iban sorarak mı gönderebilirim yoksa gönderdikleri hesaba geri olabiliyor mu? Banka, hesap vs hiç anlamıyorum, şu an acıdan şuurlu konuşmuyor olabilirim. Sadece üzerimde yük hissettim, toparlanınca o durumu halledicem o yüzden soruyorum.




 
Sabırlar dilerim.
Önceden tüm hareketlerde bilgiler görünüyordu ama artık böyle olmak zorunda değil. İnternet bankacılığı dan döküm alıp dekontlara bakın ama çoğuna ukasamayacaksiniz gibi geliyor. En doğrusu EFT yapanlardan iban ve hesap sahibinin ad soyad bilgisini almak (havale de gerek yok ama EFT için ad soyad gerekiyordu)

  • kisa  (23.01.21 08:44:37) 
ah minik.. çok üzüldüm, başın sağolsun.

bence iade etme. o bağışlar bir kediye can olsun niyetiyle yollandı. bir başka fip tedavisi gören ve sahibinin durumu olmayan kedi için de harcanabilir. bağışları neresi aracılığıyla topladıysan, durumu yazarak toplanan parayı böyle bir kişiye aktarmak istediğini söyleyebilirsin. bir başka cana hayat olursunuz. ben para yollamış olsaydım bunu yapmanı tercih ederdim.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.01.21 09:03:20) 
çok üzüldüm, sabır diliyorum. bu lanet hastalık yüzünden ben de kaç tane dünya güzeli çocuğumu kaybettim sayısını unuttum artık.

toplanan paralara gelince, bence de iade etmeye çalışmayın. kliniklerde tedaviye aldıkları canların yüklü borçları için destek bekleyen veya anadolu illerinde karda buzda besleme yapıp mama ihtiyacı olan gruplara yardım gönderebilirsiniz o parayla. bağış duyurusunu yaptığınız platformda belirtin "kalan tutarı şuraya gönderiyorum, hepinize çok teşekkürler" diye yeterli olur. bundan rahatsız olan çıkacağını zannetmiyorum ama olursa da kusura bakmayacak artık.
  • treize  (23.01.21 09:44:01) 
iade etmene bence de gerek yok. bağışçılara bilgi vererek uygun bulduğun bir veterinere ya da barınağa bağışlayabilirsin.


  • orpheus  (23.01.21 10:19:11) 
ben de baska fip tedavisi goren bir kediye bagislamaniz taraftariyim. ilac kaldiysa onu da verin hatta. bagis fipli bir kedinin tedavisi icin yapilmisti nihayetinde.

biz de kedimizi fip'ten kaybettik birkac ay once :(
  • supergirl  (23.01.21 22:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.