[]

yurt dışı ofisi

yerli pek çok reklam, sosyal medya pazarlama, yapım şirketinin web sitesinde londra, ny, los angeles ofis adresi de yer alıyor.


böyle bir ofis var mı cidden? genel durum nedir yani?

yoksa sadece saygın görünme taktiği mi?

 
üniversitede çalıştığım şirketin new york 50th avenue'de ofisi olduğu yazıyordu web sitesi ve sosyal medyaya ancak şişli merkez ofis dışında bir şey yoktu.

patrona sordum, ''kim gidip bakacak var mı diye ehehehe'' demişti.
  • ada meltemi  (23.01.21 00:58:47) 
Yabancı bir şirketin Türkiye bayisi değillerse ada meltem+1


  • olaylar olaylar  (23.01.21 01:13:06) 
benim staj yaptigim bir reklam ajansinin gercekten de hollanda'da da ayagi vardi. hatta ben oraya gecmek istemistim, isler ilerlesin neden olmasin demislerdi. akliniza hemen oyle oo buyuk is dusuncesi gelmesin. burdaki de kucuk bir ajansti, oradaki daha da kucuk.


  • batlegolas  (23.01.21 05:40:41) 
eski şirketim kaliforniya'da bir adres satın almıştı.
şu an sitesine girsen orada ofisi var ama hiçbir şey yok.

  • admin  (23.01.21 12:33:02) 
Eski çalıştığım şirket de ABD'de bir ayağımız olsun diyerekten California'da bir ufak ofis ve xx llc isimli bir şirket kurdu. Bir ya da iki kişi buldular oradan, fiili olarak bi şey yapılmadı ama sitede havalı duruyordu evet.


  • chicha_v2  (23.01.21 22:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.