[]

final günü ve aynı saate denk gelmiş vize görüşmesi ( yardım) ?

4 haziran günü 10:00 da finalim var. gerizekalı danışmanlık şirketim bana sormadan aynı gün, saat 9:00 a vize görüşmesi almış. bu tarihi değiştirmek istediğimde en erken haziran sonuna randevu veriliyor.ve bu da kesinlikle bana uygun değil.şimdi size soruyorum ne yapmalıyım ne etmeliyim? nasıl olur da ikisini birden aradan çıkarırım ? konsolosluk istinye de benim okulumsa anadolu yakasında.




 
Amerika ise değiştirilmesi biraz zor vize görüşmesinin :(


  • turcopolis  (20.05.10 09:58:22) 
boşver finali yaa büt varsa büte girersin, yoksa da seneye geçersin.


  • let the game begin  (20.05.10 10:08:42) 
peki ne bileyim, sabahtan gidip numara alsam sonra sınav bitince gitsem. hani biraz geç kalsam da, derdimi anlatsam hiç bir faydası olmaz mı acep ? bu arada büt sınavı yok. ve aldığım ders ön koşul niteliğinde. yaninotlarım iyiyken finale girmeyip kalırsam, okulum 1 sene uzuyor tam.


  • antisilencee  (20.05.10 10:10:19 ~ 10:11:19) 
mazeret sınavı falan yok mu? bi hocayla konuşsanız..


  • orange coffee  (20.05.10 10:13:35) 
sabah erkenden cikip rapor alin bi gunlugune, vize gorusmesine gidin, ordan cikip hocanin yanina gidin, sabah karin agrisiyla hastahaneye zor yeti$tiginizi soyleyin, apar topar geldigine ikna edin. insafliysa aranizda kalmasi sartiyla hemen sinavi orda yapabilir, degilse de raporunuz var kapi gibi, ba$ka bi tarihte sinav olursunuz.
ama hocadan oncesinde izin isterseniz, rapor olayinin cakma oldugunu anlayip i$i yoku$a surebilir. bizim bi arkada$ uyuyakalmi$ti, uyanip hemen rapor almaya gitti, sorun cikmadi.

  • chieko  (20.05.10 19:14:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.