[]

Windows 7 yükleme sorunsalı (o safhada bile değil aslında)

Arkadaşın bana verdiği rar dosyasının içinde x64 için bulunan bir setup klasörü var Bkz.Şekil A

İso ile bunu burn edin sonra da çatır çatır restarttan sonra kendisini boot edip kuracaktır diyor. Ben nasıl ederim ne ederim de bu şekilde dizili dosyaları iso ile istenilen hale getiririm?

CD adı doğru olmayınca da boot etmiyor sanırım.

Not: Boot ayarlarım doğru vista koyunca hemen yüklemeye geçiyor.

 
caps ler kurbaga olmus, onu duzelt bi bakalım.


  • bryan fury  (20.05.10 09:19:53) 
kalıbı diske yazdır diyip, rar dosyasını hedef gösterin direk.


  • togi  (20.05.10 09:44:32) 
Sonunda yazdırdım diske. Ancak restart ettiğimde neden kurulum başlamıyor? Boot etmiyor olabilirmi? Ne yapmak lazım?


  • Survivorman  (20.05.10 10:39:05) 
kalıbı diske yazdır/burn image ile yazdırıyorsun. sonra restart ederken f12 ya da f8 mı ne boot menuye gecmen gerek. orda cd/dvd rom dan boot et diyorsun o zmn baslıyor kuruluma.


  • bryan fury  (20.05.10 11:09:10) 
ya da vista boot etsin, bilgisayarım ->cd/dvd rom a tıklayınca kurayım mı diye soran ekran cıkacaktır.


  • bryan fury  (20.05.10 11:10:07) 
Winrar ın başlığına bakarsan zaten rar dosyası değil iso. Anlatılmış zaten kalıbı yazdırıp kuracaksın.


  • zolax  (20.05.10 11:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.