[]

kisirlastirilmis british shorthair - hangi mama ?

selamlar,

kedimiz 2 yasinda sayilir. yetiskin oldugundan beri N&D Tavuk Etli Narlı Tahilsiz aliyorduk ancak yasadigimiz yerde ND mama bulunmuyor. bir kere sansa bulduk ama su anda hicbir yerde yok :/

baska hangi mamayi onerirsiniz acaba ?

royal canin'in british shorthair icin mamasi varmis ama hicbir yerde kisirlastirilmis kedilere verilip verilemeyecegi ile ilgili bir sey goremedim. bunun disinda da direkt kisirlastirilmis kediler icin olan mama bir tek pro planda var sanki(balikli olan), onun da hem tahil icerigi yuksek hem de et orani dusuk gibi.

 
nd sonrası diğerleri lahana haşlaması gibi gelir ama proplan'ın ürünleri shortair'e iyi gider bazan.


  • iddaaci  (21.01.21 23:31:45) 
Orijen Regional Red onerilmis bir sitede ama nd'yi burda 50 pounda alirken orijen 80 pound, adini da duymadigimiz mama bilemedik.


  • fakyoras  (21.01.21 23:35:35) 
orijen ev kedisine fazla gelebilir, biraz yoğun bir mama o içerik olarak.
nd'nin yerini ne tutar ben de tam bilemedim.

internetten falan sipariş imkanı yok mu?

biraz araştırırım ama şu an için bilemiyorum.
  • blatta hiberna  (21.01.21 23:38:28 ~ 23:38:49) 
amazon'dan aliyorduk normalde, amazon disindaki nerdeyse tum sitelere de baktik ama bulunmuyor :/

orijen eger ev kedisine fazla gelecekse onu dusunmeyelim o halde.
  • fakyoras  (21.01.21 23:53:25 ~ 23:58:44) 
denemelik royal canin Neutered young female aldik. kucuk pakedini alip deneyecegiz, eger begenirse/memnun kalirsak 10 kilolugu dayariz :)

www.royalcanin.com
  • fakyoras  (22.01.21 00:23:37 ~ 00:24:35) 
Almanya'daysaniz purizon'un kisirlastirilmis kediler icin bir mamasi var, fiyati makul. Biz memnunuz. Kedimiz(erkek, kisir, 7 yasinda, british shorthair) fazlasiyla memnun, yas mamanin yuzune bakmaz oldu neredeyse.


  • the end of time  (22.01.21 01:27:02) 
Sansliyiz ki yemek secmiyor. Onune koyduk birazcik royal canin Neutered young female mamasini, duraksamadan bitirdi. Biraz daha eski mamasindan kaldi karistirarak veririz bitsin diye sonra buna devam ederiz herhalde.


  • fakyoras  (27.01.21 17:15:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.