[]

2 aylığına Sevilla mı Valencia mı

hola amigo y amigas
aşağı yukarı ağustos-eylül sürecinde orada olacağım
temelde dil öğrenmek ve gezmek/tatil deniz vs.

üniversite aracılığıyla gideceğim ancak bir yükü yok. neredeyse bomboş olacağım.
evet, pandemi bitmiş olmayacak.


hangisi ve neden?

teşekkürler.

 
sıcak bana koymaz.
başka şehirlere de gezmeye fırsatım olacak diye umuyorum, yani denize ara sıra giderim en kötü. ama yaz aylarında çok aktivite vs olsun isterim. deniz de yok, şehir de sıkıcıysa kös kös elhamrayı gezmekle 2 ay geçmez. yani öyle değil midir? inşallah değildir. sevillayla ilgili hiç fikrim yok ondan soruyorum.

edit: oha hiç bilmiyormuşum cidden :D mega cahil dedected.
  • rewlack  (21.01.21 23:34:50 ~ 22.01.21 00:03:00) 
Sıcak bana koymaz lafını gecenin bir yarısı 28-30 derecelerde uyumaya çalışırken tekrar hatırlarsın, üstelik yapış yapış nemli ve rüzgarsız bir hava eşliğinde.

Bence Valencia, hiç bir şey olmasa hayvan gibi upuzun sahili yeter. Pandemi biterse endülüs bölgesini ve sevillayı 2-3 günlük kısa turlarla gezersin. Ama pandemi bitmezse o sıcaklarda evden ofisten dışarı çıkamazsın. Sevilla güzel bir şehir ama en fazla 2 hafta gezer sonra sıkılırsın, arkadaş grubun çevren olursa o zaman eğlenceli olabilir, ama pandemi bitmezse o iş yalan.

Valencia da en kötü ihtimalle gidersin sahilde bütün gün güneş deniz kumsal. Pandemi biterse zaten sevilla
da yapabileceğin ne varsa valencia`da da yaparsın.
  • zikardo  (22.01.21 02:43:50) 
emaaan : /
ben de valencia'ya yükseldim ama okul yok okul :D yani o kadar üniversitenin içinde benim alan(lar)ımla ilgili bişey yok.
konservatuvarlıyım ben ESAD var bi tek. o da tam üniversite sayılamıyor gibi mi nasıl gibi tam anlamadım. yani sadece sanat bölümleri var bizdekinden biraz farklı gibi.
  • rewlack  (22.01.21 11:01:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.