[]

vrf klima markaları

Merhabalar,

Vrf klima almayı düşünüyoruz. 3 firmadan teklif aldık. Birinci firmanın adı York marka vrf klima. Bu klima fiyat teklifi uygun geldi bize. İkinci firma Midea. Bu firma da uygun teklif verdi. Üçüncü firma ise Arçelik vrf. Arçelik vrf klima için yüzde 30 daha pahalı fiyat verdi. Siz olsaydınız hangi firmadan alırdınız ürünü? Açıkcası york ve midea markalarını daha önce hiç duymadım, görmedim. Arçelik bana daha yakın geliyor. Hem firma kurumsal hemde servis anlamında kaliteli gibi duruyor. Siz daha önce hangi marka vrf klima kullandınız? Fikirleriniz nelerdir?


 
York da midea da iyidir. Arçelik i 3. sıraya atarım


  • renegade  (21.01.21 23:01:23) 
bizim evde mitsubishi vrf var. 12 senelik falan. hiç sıkıntı olmadı. aslında sizin için önemli olan borulamanın düzgün yapılması, dış ünitelerin yerlerinin iyi seçilmesi vb. gerisi zaten garanti kapsamında bozulursa değiştirecekler falan.


  • malheiros  (21.01.21 23:12:20) 
bu tür konularda uzman ve danışmanlık aldığımız firma binamızı yaparken bize mitsubishi ya da daikin marka vrf önermişti. biz fiyat avantajı olduğu için daikin aldık 6. senemiz ne ana ünite ne de odalardaki cihazlarda en ufak bir sorun olmadı.


  • delidir yakalayin  (22.01.21 00:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.