[]

Bisikletçiler sizlere sorum var

Merhaba. Carraro f022 kullanıyorum bisikletimi bisikletçiye götürüp 150 lira gibi genel bakım vs masrafı vermek istemiyorum..

Bana önerebileceğiniz bisilet bakımı ile alakalı neler var ?
Örneğin bisiklet temizleme sıvısı, bisiklet yağı vs.. bunlar hakkında marka link bilgi vs alabilirsem çok sevinirim..

 
150 liraya bisiklet alınır yahu. getir ben 50 liraya yağlarım.


  • mustklc  (21.01.21 17:05:31) 
150 TL'ye genel bakım yerine yağ, sünger, pompa, biraz mazot, btwin'den çoklu alyan seti vs. gibi senin sorununu çözecek şeyler temin edebilirsin. temizleme sıvısı filan gereksiz bence.

ayrıca zincir temizleme aparatı da parasına kesinlikle değer. decathlon'dakiler hem uygun hem de iyi iş görüyor.
  • filteria  (21.01.21 18:04:17 ~ 18:06:43) 
@filteria çok merak ettim zincir temizleme aparatını gidip bakıcam oglen saol

@konetsu söylediklerin tecrübe istiyor bir bakayım ben neler yapabiliyorum :) ama hakkaten bisiklet tamircisi nazı çekmemek kendi işini yapabilmek iyi olurdu o işlere bi bakayım ben.

@must Antalyadaysan getireyim ^^
  • denizmaniaherif  (22.01.21 10:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.