[]

Akıllı saat VS bileklik

Merhaba ben Bilal.
1.soru: akıllı saat ve akıllı bileklik arasındaki fark nedir? Hangisini almalıyım?

2.soru:bana ne önerirsiniz?

Telefonum xiaomi note9
Uyku kontrolü, nabız, adımsayar olsun. Telefonumda arama mesaj bildirimlerini görmeyi başaramadım. Bu yüzden arayan ya da mesaj atan olursa haberim olsun. Bluetooth kulaklık da alacağım mümkünse hepsi birbirini tanısın. Bütçe 200lira civarı. Bir de bileğim ince, kadınım. Çok abartılı bir şey olmasın. Dünden beri bakıyorum aklım çorba oldu.

Yardımcı olan herkese teşekkürler...

 
mi band 4 ya da 5 alabilirsin. ikisi de istediklerini yapıyor.


  • jelly bear  (21.01.21 14:09:17) 
Farkı nedir peki iki modelin?


  • balik kraker  (21.01.21 14:27:41) 
akıllı saatlerde saatin üzerinde konuşma gibi fonksiyonlar var, ekran büyük, bazısında dahili gps var ve genelde pili daha az gider.

bilekliğin olayı aslında fitness tracker, uyku tabibi ve bazı notifikasyonları görebilmen. ekranı ufak ve pil daha uzun gider.
  • orpheus  (21.01.21 14:32:33 ~ 14:32:51) 
mi band 3,4,5 kullanmis biri olarak soyleyeyim arada cok buyuk fark yok ama 5 daha hassas. 20 gun gidiyor sarji ki her dakika nabiz olcmeye ayarladim.

bildirimler istersen geliyor, ben istemiyorum sahsen kapattim onu.

arama geldiginde haberin oluyor ki bence bu cok iyi. telefon odamda ben icerdeyken caldiginda yakaladigim oldu bu sayede.

bluetooth kulaklik tanimaz ama tanimasina niye gerek var anlamadim. bluetooth kulakligi kendi ustunden kontrol edersiniz. kulaklik tanisin telefonu almadan kosuya cikayim saatten muzik dinleyeyim istiyorsaniz butceyi artirmaniz gerekir (bunun disinda cidden gereksiz)

ha bu arada lazimsa mi band ustunden muzigi ileri geri yapabiliyorsunuz (en azindan 5 ile) fotograf cekme de var. teelfonu uzaga koyup kendinizi saatten cekebilirsiniz hehe
  • yoggi  (21.01.21 16:03:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.