[]

Hicbir sekilde donus yapmayan baska sirket calisani

Merhaba,

Ne yapacagimi bilemedim, o yuzden buraya yaziyorum.

X ulkesinde Y sirketiyle ortak operasyonlarimiz var ve su anda X devletinin verdigi bir karar operasyonlari riske atmis durumda. Bu duruma ortak bir cozum bulmak icin Y sirketindeki sorumlu kisiye ulasmaya calisiyorum aralik ortasindan beri.

Bu sirketin baska departmanlariyla iliskisi olan is arkadaslarima sordugumda
“Kafalarina gore cevap atarlar ya da atmazlar”
“Sabirli olmalisin, ben senin kadar sabirsiz olsaydim onlarla is yapamazdim” (1 aydan fazla oldu artik)
“Mailini okumuslar, konudan haberdarlar” gibi cevaplar aliyorum.
Ve is arkadasim beni bccye ekliyor, baska konuyla yazdigi her maile “lutfen kuehles’e cevap yazin” diye de belirtiyor.

Ama bu adamlar benim hicbir mailime yalandan da olsa donus yapmadilar! Ve artik yavas yavas vakit daraliyor ve ben daha ne yapacagim bilmiyorum??

Telefon numarasini da aldim sorumlu adamin, ariyorum, acmiyor.
Maillere cevap vermiyor. Ben 4 mail + 1 arama yaptim, arkadas herhalde en az 6-7 kere ekstra mailinde durumu belirtti.

Her seyi gectim, terbiyesizlik artik.
Ben ne yapayim?? Gercekten bilmiyorum.

Bir fikri olan var mi?

 
konuyu yöneticine götür o bir çare bulsun


  • baknedicem  (21.01.21 13:29:09) 
Yoneticine gotur +1, baska bir sey yapmaya ugradmaya degmez


  • fakyoras  (21.01.21 13:34:04) 
Konuyu eskale et, yazışma kanıtlarını göster onlar çözüm bulsun. Çünkü günün sonunda o iş patlayınca "neden bize söylemeyin yaa çözerdik" diyecekler.


  • lcha  (21.01.21 13:38:27) 
Eger elinizde o sirketten daha yüksek mevkide bir kisinin maili varsa onu ve kendi yöneticinizi CC ye alip alip son kez bir sansinizi deneyin.


  • VIPCH  (21.01.21 13:40:36) 
karşı taraf alman mı acaba.. aynı sıkıntıyı genelde ben de yaşıyorum da merak ettim :D


  • theseachange  (21.01.21 13:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.