[]

Nba severler bir bakin

Hangileri daha cok galibiyet alir bu sezon?
1- hawks mi heat mi?
2- clippers mi lakers mi?
3 mavericks mi spurs mu?

 
muhtemelen eşit sayıda maç oynayamayacaklar, o yüzden galibiyet yüzdeleri üzerinden yazıcam.

1- çok ortada, ama sanki hawks
2- bu da öyle, sanki clippers. playoff hüsran tabi
3- azılı bir mavs taraftarı olarak tabi ki mavs. ama bu sene çok dalgalı takım, bakacağız.
  • barabas  (21.01.21 09:28:21) 
1. burda miami olarak değişir. bogdanovic sezonu kapattı.
2. lakers daha uyumlu.
3. dallas hevesli ancak ben spurs diyorum. dallas her maçı yüksek tempo oynadığı için yorgun düşecek.
  • mikahakkinen  (21.01.21 09:41:31) 
1- Heat
2- Lakers
3- Dallas
  • messor  (21.01.21 09:47:01) 
messor +1


  • himmet dayi  (21.01.21 09:48:26) 
messor +1

1 - sıkışık takvimde, yüksek tempoda sürekli hücum etmek mi? bazı maçları savunma ile kazanmak mı? karar veremedim ama heat gerektiğinde ikisini de yapabilir. tempo düşürebilir. hawks sürekli yüksek vites olmak zorunda. bu yüzen heat.

2 - hem savunmada, hem hücumda lakers'ın önü daha açık. maç çözecek adamları var. eskiden lou williams bu işe yarardı. kawhi ya da paul george dinlendiğinde lou williams'la ve montrezl harrel'la idare etme şansın vardı ama artık bu üstünlük lakers'ta bazı maçları şüröder ve harrel'a bırakma lüksleri var. tabii lakers'ın "yazın" dinlemediğini, lebron'un yaşını düşününce, cavs'teki gibi kendini bir şekilde playoff'a atıp ondan sonra başlama senaryosu da mevcut. normalde lakers demek çok zor ama clippers'a hiç güvenemiyorum. her an bir şey patlayacak gibi duruyor. bir de 30 yıllık lakers'lıyım. bence lakers.

3 - popoviç hocam son 5 yılın hepsinde şapkadan tavşan çıkarttı ama luka donçiç şapkanın da kendisi, tavşanın da kendisi. batıda lakers-mavs-clippers-nuggets-jazz şeklinde bir ilk 5 bekliyorum ama sakatlık problemi olmazsa mavs'in batıyı lider bitirmesi sürpriz olmaz.
  • co2s2  (21.01.21 11:34:39) 
1. heat
2. lakers
3. mavericks

kolay soru. belki hawks bir sürpriz yapar.
  • anti-kahraman  (21.01.21 12:15:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.