[]

Twitter hesabıma erişemiyorum

Gerekli kimlik doğrulamalarını yapabilirim fakat destekten dönüş alamıyorum. Sorunum şu şekilde: Twitter hesabımın şifresini bilmeme rağmen hesaba giriş yaptığımda karşıma “hesabını güvende tutmamıza yardımcı ol” şeklinde bir başlıkla beraber, Twitter hesabım ile ilişkilendirilmiş e-posta adresimi girmemi ve kimliğimi doğrulamak istiyor “şifreli bir şekilde birkaç harfini vermiş e-posta adresinin” fakat bende bu e-posta adresi bulunmamakta. Dediğim gibi gerekli kimlik doğrulamalarını yapabilirim.




 
ben de aynı sekilde sorun yaşadım. hesabınıza ulaşamazsınız üzgünüz dediler. ben de şunu sorayım iki ayrı telefondan den giriş yapıyor muydunuz? benim böyle bir durumum vardı da buna bağlamıştım.


  • ala09  (21.01.21 00:16:54) 
Hesabınız 1 gün boyunca kısıtlandı dedi sonra ben çıkış yaptım kısıt süresi bitince tekrar girmek istedim bu saçmalık çıktı. Hayır ben kaydolduğum e postayı hatırlamak zorunda mıyım. İyice saçmaladılar yani umarım kapatılır da görür gününü


  • ir mania  (21.01.21 00:19:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.