[]

Link icin yukari kaydirinci tayfa tahmini ne kadar kazaniyordur?

Bir kac tane guzel kiz var instagramdan takip ediyorum. gunde 50 defa link paylasiyorlar. Yok evde bos otururken size link yaptim, vay efendim corap linki istediniz asagiya birakiyorum. kimsenin istedigini de dusunmuyorum da.
Neyse kazanc olarak 3-5 kurus mu yoksa 3-5 bin mi kazaniyorlar?



 
3-5 bin belki daha az, milyonluk hesapsa 10u buluyordur


  • olaylar olaylar  (20.01.21 23:13:41) 
satış sayısı+ takipçi sayısına yani o postun görüntülenme, tıklanma sayısına göre hesap değişir. 6k takipçili ile 100k takipçili farklı yani kesin fiyat veremeyiz


  • ala09  (21.01.21 00:18:33) 
linkler için trendyol ve benzeri sitelerle affiliate anlaşması yapıyorlar. artı olarak bazı markalar sadece o ürün tanıtılsın ya da orada görünsün diye de ekstra para veriyor. atıyorum bi story'de 2 saniye aa bunu yollamışlar süper teşekkür ederim rahmi markası demek için de birkaç bin tl alan tipler var. yani hayatını idame ettirebileceğin paralar dönüyor.


  • roket adam  (21.01.21 00:30:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.