[]

Beylikdüzü ev piyasası neden ucuz ?

selamlar arkadaşlar, Fulya'da oturuyorum Elime 20 bin dolar kadar bir para geldi 200 bine falan ev var mı derken beylikdüzü civarında 200 bine 3+1 daireler gördüm fakat anlamda veremedim zaten boş dairenin maliteyi 150 bin değil mi hep öyle bir dedikodu döner durur. Beylikdüzü neden ucuzdur buradan ev aldım mı elimde patlar mı üstüne koyar mı ? örnek ilan ; (git:www.sahibinden.com )




 
böyle evler genelde hayali oluyor. linkteki de kesin öyledir diyemem. ama hem kendi tecrübem hem de yakınımda birkaç kişinin yaşadığı bir durum olduğu için bahsedeyim. ilandaki ev beylikdüzü değil esenyurtta çıkacak. görseldeki daire satılmış olacak. aynı fiyata alternatif olarak sizi birkaç ucube binanın bodrum ya da giriş katındaki dairelere yönlendirecekler.


  • dimpled  (20.01.21 18:17:34) 
Beylikdüzü’nün hemen güneyinde Marmara Denizi içinde uzanan Kuzey Anadolu Fay (KAF) hattıdır. Bu hat aynı zamanda Türkiye’nin en aktif ve tehlikeli fay hattı olma özelliğine sahiptir. Bu fayın kırılması anında ortaya çok yüksek enerji çıkarması ihtimaline karşılık Beylikdüzü, birinci derece deprem sahası içine dahil edilmiştir.
Ve beklenen büyük deprem yaklaşıyor :-(

  • ankarakecisi  (20.01.21 18:18:48) 
Evet gerçekten o fiyatlara evler var, biz de 3-4 ay önce o civardaki bir evimizi 220 bine sattık. Beylikdüzü genel merkezlere çok uzak bir bölge, çok göçmen var, geneli işçi ve dolayısıyla kiracın da o işçiler oluyor. Zor bir bölge yani. Çok yatırımlık düşünme derim.


  • roket adam  (20.01.21 18:22:17) 
evini bi tadilata soksan, şu ilandaki ev gibi yaptırmak istesen hemen hemen aynı metrekarede olsa 100 bin gider günümüz şartlarında. gitmesee bile yaklaşır yani.

ayrıca 4 sene evvel esenyurttan site içinde 2+1 (70 m2 civarı ufacık bir ev yani)eve daha fazlasını verdik. hala esenyurttaryız ve şuan bile ev fiyatları 300den aşağı düşmüyor bu sitede.

muhtemelen arkadaşların dediği gibi satıldı matıldı vb denecek ya da başka bir bit yeniği çıkacak. rezidans olsaydı aidattan geçiricekler derdim.

yani şu ev istanbulun en ücra köşesinde şu fiyata olsa bile alan olur. çünkü geniş ve içi çok güzel. bu da bi bit yeniği olması ihtimalini güçlendiriyor.
  • killerbee  (20.01.21 19:35:42 ~ 19:42:47) 
fake genelde. çok dolandırılan var. veya ofisine gidince "o ev değil bu ev aslında var. onun da fiyatı 300 bin"
benim dediğim sahibindencomdaki ucuz ev ilanları. o firmaları araştırınca gördüm

  • ShadowOfMoon  (20.01.21 20:16:58) 
beylikdüzü ucuz değildir pahalıdır o evler esenyurt un ücra köşelerinde ama fake şekilde işaretleniyorlar.


  • basond  (20.01.21 21:08:03) 
Yukaridaki arkadaslara katilarak eklemek isterim. Emlakci ile bulusana dek öyle bir ev oldugunu duyarsınız hattagelin gosterelim derler. Ofise gittiginizde ilana bakilip o ev satilmis denilir yahut bir seneye kat irtifaki cikacak izin bekleniyor denilir. Istisnasiz hepsi boyledir maalesef.

Akillarinca boyle ilanlar ile musteri cekiyorlar. Teyit alip gitmeme ragmen 5 emlakci da aynisini yapti.
  • mandy moore  (20.01.21 21:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.