[]

Arabanın içini nasıl kurutuyoruz?

Sol ön ve arka paspasın altı bayağı ıslak. Plastik paspasları kaldırdım tabi de döşeme ve altı ıslak yani. Birkaç haftadır ıslak, o ara yağmur yedi ve daha çok ıslandı bir de. Öğlen camları açıyorum, akşam 5'e kadar fln açık kalıyor (öğleden sonra güneş alıyor). Bezle suyu almaya çalıştım biraz. Başka ne yapabilirim?




 
halı yıkama makinesi ile çekebilirsin. oto yıkamacılarda da olur.


  • reanarchy  (20.01.21 11:08:37 ~ 11:08:58) 
Bu havalarda kuruyup buharlaşma yapması imkansıza yakın.

Saç kurutma makinesi, ısı tabancası, fanlı ısıtıcılar gibi elektrikle çalışan bir şeyler ile kurtulmalı.

Acele edilmeli ki taban sacı korozyon olmasın iyice.

Edit: Kurutmaya geçmeden önce emilecek kadar suyu makineyle emmek çok mantıklı.
  • John Bloor  (20.01.21 11:13:43 ~ 11:14:17) 
profesyonel destek almayı düşünmelisin


  • kelepir  (20.01.21 11:17:02) 
Elektriği nereden bulacağım orada :/ yıkamacı çok iyi fikir, yıkamacılara soracağım bu akşam.


  • pati  (20.01.21 11:21:21) 
Blower kurutucular var.kuvvetli farklı noktalardan üfleyerek bir kaç saatte kurutuyor.oto kuaforlerde olur,gitmeden sor ama.

Neden ıslandığını çözdün mü?
  • duptıs  (20.01.21 11:33:04) 
Oto yikamacilarda detayli yikama yaptıkları arabaları kuruttuklari sıcak hava istasyonları var. Sac kurutma makinesiyle falan olmaz.


  • pass  (20.01.21 11:37:33) 
@duptıs sol taraftaki kapıların contaları (conta mı deniyor, fitil mi?) yavşamış sanırım, bizim çocuklar baktı öyle dedi, havalar düzelince ustaya götüreceğim yine. İdareten bir şeyler sıkıştırdık araya.


  • pati  (20.01.21 11:39:11) 
kendin 10 gün beklesen kurumaz, bir de koku oluşur.
Hiç beklemeden, koku arabaya yerleşmeden bir yıkamacıya/oto kuaförüne götürün, onların sıcak hava üfleyen makineleri var, 2-3 saatte kuruturlar.

geçen sene tüm koltukları yıkayıp kurutma işini 200 TL gibi bir paraya yapıyorlardı. Sadece kurutma için bundan daha çok almazlar.

Sizin farklı bir yöntemle yapacağınız kurutma sağlıklı olmayacaktır.
  • burfak  (20.01.21 13:14:31) 
Sen birde aracın tahliyelerini kontrol et.kapı tahliyesi tıkalıysa olur.benim sunroof tahliyesi tıkanmış,yagmur tepeme yağdı geçenlerde.


  • duptıs  (21.01.21 01:28:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.