[]

Pandemi'de tatil yapan oldu mu

Son 1 yılda tatilini iptal etmeyen, tatilini yapabilen oldu mu, özellikle yurtdışına. Benim çevremde olmadı da hiç. Gittik 1 hafta Maldivler'de tatil yaptık vs diye, Bildiğiniz örnekleri verebilirsiniz böyle. Keyifsiz miydi daha mı keyifliydi.




 
3 kere Yurtdisi -> TR tatilim oldu. Acikcasi restorantlarin kapanmasina kadar fena degildi, sonrasinda tadi tuzu kalmadi.

Arkadasim yilbasinda maldivlere gitti. Covid test belgesini online yükleyip gitmis ve harika gectigini söylemisti.
  • VIPCH  (20.01.21 10:58:43) 
Hafta sonları farklı yerlerde kamp yaptım, sayılır mı? Son yıllarda en çok gezdiğim yaz 2020 yazı oldu.
Edit: çoook keyifliydi :)

  • pati  (20.01.21 11:08:11 ~ 11:25:59) 
Benim bildiklerim hep yabanci pasaportu olan kisiler. TRde yasayan arkadaslarim genelde tatillerini evde veya memlekette gecirdi.

Irlanda'da calisan arkadasim cesme tatili yapti + 1 ay Izmirde annessinin evinden calisti.

Belcika'da is arkadaslarim Fransa, Ispanya, Isvicre tatilleri yaptilar. (Ikinci kapanmadan once)
  • cleric  (20.01.21 11:20:46) 
5 günlüğüne marmaris'e gidebildim. maskeli tatil ne kadar keyifli olursa o kadar oldu.


  • nothing in my way  (20.01.21 11:35:36) 
15 gün bodrum, birkaç kez de günübirlik gezi (yedigöller, şile, izmit, vs vs)
Her türlü vizem olmasına rağmen yurtdışına çıkmadım, bir aksilik durumunda uğraşmak istemedim. Vizeler de öylece süresi doldu gitti.

Standart bodrum tatili keyifsizdi, gergindi çünkü. Ama hiç kamp yapmamıştım, doğal yaşamı öğrendim bu vesileyle, birkaç kez kamp yaptım, çok keyifli bir şey keşfettim yani.
  • roket adam  (20.01.21 12:21:23) 
Türkiye'den çıkmadım.
Maske hastalık endişesi kapalı mekanlar vs. derken hiçbir tatilim keyifli geçmedi. Yelkene çıkan arkadaşlarım dışında mutlu olan pek yoktu.

  • lcha  (20.01.21 13:00:07) 
ege akdeniz sahili boydan boya balayı yaptık. yurtdışına gidecektik gidemedik haliyle atladık arabaya dura dura geze geze temmuzun ilk haftaları gezdik. daha sonra arkadaş evlenme teklifi edecek diye bir hafta da kaş-kalkan yaptık.

maske falan hak getireydi her yerde. bence yazın böyle olmasa şu an evlerde tıkılı kalmayacaktık. üzülüyorum keşke yapmasaydık. o zaman bitti zaten diyip ciddiye almadı kimse.
  • wild honey suckle  (20.01.21 13:13:52 ~ 13:14:27) 
isveçe, ispanyaya ve isviçreye gittim. hotelde tatil değil de gezme şeklinde. isveçte kimse maske takmıyordu, heryer açık vs. isviçrede sadece toplu taşımalarda maske var ama gerisi açık. ispanya baya katı ama restoranların dışındaki masaları açıktı.
benim için müzeler, botanik parklar vs açıksa yetiyor. restoranlar da açıksa mis.

  • sttc  (20.01.21 15:06:07) 
ben biraz sansliydim Turkiye'de olmadigim* ve isyerim evden calismama musaade ettigi icin.

hatta 2020 senesi en cok denize girdigim, en cok tatil yaptigim sene oldu.

*Yunan'dayim
  • supergirl  (20.01.21 15:31:01) 
arkadaslar araya ilesiyim. bu donemde yurtdisina gidenler nasil gitti. benim multiple girisli shengenim var; ama sanki yurtdisi su an hayal gibi bir algi olustu. konsolosluk, ucak firmasi vs..yuzunden. siz nasil gittiniz?


  • buenosdias  (20.01.21 15:41:30) 
1 hafta Ölüdeniz, 1 hafta Marmaris


  • awareim  (20.01.21 16:25:46) 
Abimler bı Türki ülkede yaşıyorlar, 2 hafta evvel Maldivler gittiler baya keyifli olmuş. Onun dışında çevremde yurtdışına giden duymadım tatil için. Ama bodrum, çeşme, kaşa giden, Karadeniz turu, psikoloji kampı vs neresi varsa giden çok insan öldü.


  • red g  (21.01.21 00:50:18) 
temmuz gibi 1 hafta İzmir'de yaptım.. oteller gerçekten iyi hazırlık yapmıştı bu konuda. odalar temiz olsa bile her şeyi kolonya-dezenfektan ile silmiştik ilk gün. otel içinde, restoranda ve sahile kadar maskeliydi herkes. şezlongların arası yaklaşık 2 metre kadardı. maske tak çıkar dışında pek farklılık hissetmedik.


  • jepa  (21.01.21 01:38:48 ~ 01:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.