[]

Dubleks Dairenin Üst Katına Ayrı İnternet Hatti Bağlatmak?

Selamlar

Dubleks dairenin alt katına abonelik aldik ancak ust kata ayrı bir bagimsiz TTNET abonelik almak istiyoruz

Turk telekomu aradigimizda bu adreste zaten internet aboneligi var gibi bir cevap aliyoruz

Bu işin oluru var mi? Yontemi nedir?

Bina girisinden ayri bir telefon kablosu var mi yok mu
Bos port var mi vs emin degilm
Turk tekekom direkt yokus yaptigi icin daha o asamaya gelemedik :/
eger Turk telekomla kesin olmuyosa farkli servis saglayiciya da acigim ama oncelik ttnet

 
tavsiyem, sizin mahalleye sürekli gelen türk telekom ekibi vardır, dobloyla gezenler hani. onların numarası ya apartman görevlinizde veya mahalledeki esnafta falan vardır. direkt onu arayın ve sorun. o hem apartmanın durumu bilir, hem de oluru varsa nasıl yapılacağını anlatır. ama sorunuza cevap: evet birden fazla abonelik alabilirsiniz. bizim evimizde var ve mesela şirketler (yani normal apartman dairesinde ikame olan şirketlerden bahsediyorum) 2 internet, 4 telefon vb. alabiliyorlar. elbette ekstra kablolama falan olması gerekebiliyor...


  • malheiros  (20.01.21 00:11:50 ~ 00:12:41) 
kablonet altyapısı varsa kablonet bağlayabilirsiniz, onun altyapısı farklı oluyor türk telekom'dan.


  • king lizard  (20.01.21 00:32:22) 
farklı bir iss ile konuşun onlara şu anki aboneliğimi iptal etmeden yeni bir abonelik almak istiyorum diyin.


  • golgi aygıtı  (20.01.21 09:23:43) 
bu adreste zaten internet aboneliği var demeleri ilginç. eve olmasa da, ofise iki ayrı internet bağlattık türk telekom'dan. problem çıkartmadılar.


  • co2s2  (20.01.21 11:01:09) 
Üst kattaki telefon prizleri alt kattakiyle paralel mi? Yoksa bina girişine kadar ayrı bir hattı var mı önce bunu tespit edin.

Eğer yoksa komple hat çekilmeli çünkü, bağlantı işi kolay. Aradığınız MH ezber cevap vermiş ekrana bakıp, aynı adrese birden fazla telefon ve internet bağlanamaya engel bir durum yok teknik olarak.
  • John Bloor  (20.01.21 11:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.